Nabeschouwing Vitória Guimarães - Naval 1º de Maio (3-0) || Primeira Liga 2009/2010

Vrijdag 11 september 2009 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2009/2010 neemt Vitória Guimarães het vrijdag 11 september 2009 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Naval 1º de Maio.

Via de Vitória Guimarães - Naval 1º de Maio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Guimarães - Naval 1º de Maio (3-0)

Het Primeira Liga duel tussen Vitória Guimarães en Naval 1º de Maio is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Vitória Guimarães. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 26e minuut dacht Vitória SC op voorsprong te komen via een doelpunt van Roberto. Helaas voor Vitória SC werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 51e minuut was het Vitória SC dat via Gustavo Lazzaretti dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Flavio Meireles dacht na 85 minuten te scoren voor Vitória SC, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Vitória Guimarães - Naval 1º de Maio
3
0
LIVE Vitória Guimarães - Naval 1º de Maio 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Guimarães - Naval 1º de Maio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Roberto Vitória SC
27' Wissel Naval 1º de Maio Wissel A. Hauw voor Michel Simplicio Naval 1º de Maio
29' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Roberto Vitória SC
29' Gele kaart Naval 1º de Maio Gele kaart voor Diego Ângelo Naval 1º de Maio
39' Gele kaart Naval 1º de Maio Gele kaart voor Kevin Gomis Naval 1º de Maio
51' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Gustavo Lazzaretti Vitória SC
61' Wissel Naval 1º de Maio Wissel S. Baradji voor José Mário Naval 1º de Maio
65' Wissel Vitória SC Wissel Rui Miguel voor Douglas Vitória SC
69' Gele kaart Naval 1º de Maio Gele kaart voor Bruno Lazaroni Naval 1º de Maio
69' Wissel Naval 1º de Maio Wissel A. Tandia voor M. Kerrouche Naval 1º de Maio
75' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Flavio Meireles Vitória SC
78' Wissel Vitória SC Wissel Marquinho voor Roberto Vitória SC
83' Wissel Vitória SC Wissel Carlitos voor Jorge Gonçalves Vitória SC
85' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Flavio Meireles Vitória SC
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Guimarães - Naval 1º de Maio
Opstellingen Vitória Guimarães - Naval 1º de Maio

Voorbeschouwing Vitória Guimarães - Naval 1º de Maio

Vitória Guimarães en Naval 1º de Maio treffen elkaar in de 22e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Vitória Guimarães en Naval 1º de Maio in de Primeira Liga vond plaats op 22 februari 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitória Guimarães. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Vitória Guimarães favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Naval 1º de Maio slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.