Nabeschouwing Vitória Guimarães - Rio Ave (1-0) || Primeira Liga 2009/2010

Zaterdag 19 december 2009 - 20:15 uur

In de Primeira Liga 2009/2010 neemt Vitória Guimarães het zaterdag 19 december 2009 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Rio Ave.

Via de Vitória Guimarães - Rio Ave live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Guimarães - Rio Ave (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Vitória Guimarães en Rio Ave is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Vitória Guimarães. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 52e minuut dacht Vitória SC op voorsprong te komen via een doelpunt van Andrezinho. Helaas voor Vitória SC werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Vitória Guimarães - Rio Ave
1
0
LIVE Vitória Guimarães - Rio Ave 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Guimarães - Rio Ave teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Sílvio Rio Ave
18' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Roberto Vitória SC
29' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Fabio Faria Rio Ave
41' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Vitor Gomes Rio Ave
45' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Andrezinho Vitória SC
52' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Andrezinho Vitória SC
56' Wissel Rio Ave Wissel Tarantini voor Vitor Gomes Rio Ave
65' Wissel Rio Ave Wissel Sidnei voor P. Onyemah Rio Ave
70' Wissel Vitória SC Wissel Douglas voor Y. Desmarets Vitória SC
77' Wissel Rio Ave Wissel Adriano Lara voor Vilas Boas Rio Ave
82' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Zé Gomes Rio Ave
85' Wissel Vitória SC Wissel Lionn voor Milhazes Vitória SC
89' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Nuno Assis Vitória SC
90' Wissel Vitória SC Wissel Marquinho voor Targino Vitória SC
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Guimarães - Rio Ave
Opstellingen Vitória Guimarães - Rio Ave

Voorbeschouwing Vitória Guimarães - Rio Ave

Vitória Guimarães en Rio Ave treffen elkaar in de 14e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Vitória Guimarães en Rio Ave in de Primeira Liga vond plaats op 20 januari 2006 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Rio Ave favoriet. 1 keer wist de ploeg van Vitória Guimarães te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Vitória Guimarães. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.