Nabeschouwing Vitória Guimarães - União de Leiria (2-2) || Primeira Liga 2009/2010

Maandag 28 september 2009 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2009/2010 neemt Vitória Guimarães het maandag 28 september 2009 om 21:15 uur in eigen huis op tegen União de Leiria.

Via de Vitória Guimarães - União de Leiria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Guimarães - União de Leiria (2-2)

De Primeira Liga 2009/2010 wedstrijd tussen Vitória Guimarães en União de Leiria geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 33e minuut dacht Vitória SC op voorsprong te komen via een doelpunt van Nuno Assis. Helaas voor Vitória SC werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 42e minuut was het União de Leiria dat via Carlão dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Paulo Vinicius dacht na 52 minuten te scoren voor União de Leiria, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 79e minuut scoorde Vitória SC via Roberto, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Vitória Guimarães - União de Leiria
2
2
LIVE Vitória Guimarães - União de Leiria 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Guimarães - União de Leiria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Nuno Assis Vitória SC
37' Wissel União de Leiria Wissel Ronny voor M. Panandétiguiri União de Leiria
42' Doelpunt União de Leiria Doelpunt Carlão União de Leiria
49' Wissel União de Leiria Wissel Tiago Luis voor Cássio União de Leiria
52' Doelpunt União de Leiria Doelpunt Paulo Vinicius União de Leiria
56' Wissel Vitória SC Wissel Custodio voor Flavio Meireles Vitória SC
56' Wissel Vitória SC Wissel Santana voor Y. Desmarets Vitória SC
66' Gele kaart União de Leiria Gele kaart voor A. Duricic União de Leiria
74' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Nuno Assis Vitória SC
74' Wissel Vitória SC Wissel Milhazes voor Andrezinho Vitória SC
79' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Roberto Vitória SC
82' Wissel União de Leiria Wissel Stélvio voor Silas União de Leiria
87' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Moreno Vitória SC
90' Gele kaart União de Leiria Gele kaart voor Ronny União de Leiria
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Guimarães - União de Leiria
Opstellingen Vitória Guimarães - União de Leiria

Voorbeschouwing Vitória Guimarães - União de Leiria

Vitória Guimarães en União de Leiria treffen elkaar in de 20e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Vitória Guimarães en União de Leiria in de Primeira Liga vond plaats op 14 maart 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitória Guimarães. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Vitória Guimarães als União de Leiria wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.