Nabeschouwing Deportivo Alavés - Getafe (1-0) || Primera División 2023/2024

Zaterdag 18 mei 2024 - 21:00 uur

In de Primera División 2023/2024 neemt Deportivo Alavés het zaterdag 18 mei 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Getafe. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mendizorroza in Vitoria.

Via de Deportivo Alavés - Getafe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo Alavés - Getafe (1-0)

Het Primera División duel tussen Deportivo Alavés en Getafe is onder leiding van scheidsrechter Jorge Figueroa Vázquez geëindigd in een 1-0 overwinning voor Deportivo Alavés. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door Carlos Vicente, waarmee Deportivo Alavés met 1-0 de leiding nam. In de 95e minuut kreeg Ilaix Moriba van Getafe voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Getafe de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Deportivo Alavés.

LIVE Deportivo Alavés - Getafe 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo Alavés - Getafe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Getafe Gele kaart voor José Ángel Carmona Getafe
12' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt Carlos Vicente met assist van Rubén Duarte Deportivo Alavés 1-0
13' Carlos Vicente Deportivo Alavés
15' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Giuliano Simeone Deportivo Alavés
17' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Nemanja Maksimovic Getafe
37' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Carlos Benavidez Deportivo Alavés
41' Wissel Getafe Wissel Djené voor Luis Milla Getafe
41' Wissel Getafe Wissel Juanmi Latasa voor José Ángel Carmona Getafe
41' Wissel Deportivo Alavés Wissel Samu Omorodion voor Kike García Deportivo Alavés
45' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Diego Rico Getafe
47' Gele kaart Getafe Gele kaart voor José Bordalás Jiménez Getafe
50' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Nahuel Tenaglia Deportivo Alavés
56' Wissel Getafe Wissel Alberto Risco voor Diego Rico Getafe
62' Wissel Deportivo Alavés Wissel Ander Guevara voor Carlos Benavidez Deportivo Alavés
69' Wissel Getafe Wissel Carles Aleñá voor Yellu Santiago Getafe
69' Wissel Getafe Wissel Ilaix Moriba voor Jaime Mata Getafe
71' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Juanmi Latasa Getafe
77' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Carles Aleñá Getafe
78' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Ilaix Moriba Getafe
80' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Antonio Blanco Deportivo Alavés
87' Wissel Deportivo Alavés Wissel Ianis Hagi voor Jon Guridi Deportivo Alavés
88' Wissel Deportivo Alavés Wissel Andoni Gorosabel voor Carlos Vicente Deportivo Alavés
88' Wissel Deportivo Alavés Wissel Luis Rioja voor Giuliano Simeone Deportivo Alavés
95' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Samu Omorodion Deportivo Alavés
95' Tweede gele kaart Getafe Tweede gele kaart voor Ilaix Moriba Getafe
Video hoogtepunten en samenvatting Deportivo Alavés - Getafe
Opstellingen Deportivo Alavés - Getafe
De opstellingen van Deportivo Alavés en Getafe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Deportivo Alavés gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Getafe zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Deportivo Alavés - Getafe

Deportivo Alavés en Getafe treffen elkaar in de 37e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jorge Figueroa Vázquez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Deportivo Alavés en Getafe in de Primera División vond plaats op 28 augustus 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Getafe. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is Getafe favoriet. 4 keer wist de ploeg van Deportivo Alavés te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Deportivo Alavés. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Deportivo Alavés 1
Winst Getafe 4
Gelijkspel 8
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Deportivo Alavés op een 11e positie staat, terwijl we Getafe terugvinden op de 10e plaats.