Nabeschouwing Deportivo Alavés - Real Betis (0-0) || Primera División 2024/2025

Zondag 25 augustus 2024 - 19:15 uur

In de Primera División 2024/2025 neemt Deportivo Alavés het zondag 25 augustus 2024 om 19:15 uur in eigen huis op tegen Real Betis. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mendizorroza in Vitoria.

Via de Deportivo Alavés - Real Betis live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo Alavés - Real Betis (0-0)

De Primera División 2024/2025 wedstrijd tussen Deportivo Alavés en Real Betis geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor A. Sedlar in de 86e minuut, waardoor Deportivo Alavés met een man minder kwam te staan. Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Real Betis, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Real Betis kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Kort daarna blies scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

LIVE Deportivo Alavés - Real Betis 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo Alavés - Real Betis teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor A. Sedlar Deportivo Alavés
27' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor Juanmi Real Betis
46' Wissel Real Betis Wissel R. Perraud voor R. Rodríguez Real Betis
61' Wissel Deportivo Alavés Wissel Carlos Martín voor Stoichkov Deportivo Alavés
61' Wissel Deportivo Alavés Wissel L. Romero voor T. Conechny Deportivo Alavés
63' Wissel Real Betis Wissel A. Ezzalzouli voor Juanmi Real Betis
63' Wissel Real Betis Wissel E. Ávila voor Aitor Ruibal Real Betis
64' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor R. Perraud Real Betis
76' Wissel Real Betis Wissel Rodri voor Pablo Fornals Real Betis
77' Wissel Deportivo Alavés Wissel Jon Guridi voor Kike García Deportivo Alavés
77' Wissel Deportivo Alavés Wissel C. Benavídez voor Guevara Deportivo Alavés
77' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor Marc Roca Real Betis
86' Rode kaart Deportivo Alavés Rode kaart voor A. Sedlar Deportivo Alavés
86' Wissel Real Betis Wissel Natan voor Marc Bartra Real Betis
88' Wissel Deportivo Alavés Wissel M. Diarra voor Carlos Vicente Deportivo Alavés
89' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor E. Ávila Real Betis
Video hoogtepunten en samenvatting Deportivo Alavés - Real Betis
Opstellingen Deportivo Alavés - Real Betis
De opstellingen van Deportivo Alavés en Real Betis zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Deportivo Alavés gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Real Betis zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Deportivo Alavés - Real Betis

Deportivo Alavés en Real Betis treffen elkaar in de 2e speelronde van de Primera División van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Deportivo Alavés en Real Betis in de Primera División vond plaats op 18 februari 2024 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is Real Betis favoriet. 7 keer wist de ploeg van Deportivo Alavés te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Deportivo Alavés. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Deportivo Alavés 4
Winst Real Betis 7
Gelijkspel 5
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Deportivo Alavés op een 18e positie staat, terwijl we Real Betis terugvinden op de 13e plaats.