Nabeschouwing Mallorca - Real Madrid (1-1) || Primera División 2024/2025

Zondag 18 augustus 2024 - 21:30 uur

In de Primera División 2024/2025 neemt Mallorca het zondag 18 augustus 2024 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Real Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Iberoamericano 2010 in San Fernando.

Via de Mallorca - Real Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mallorca - Real Madrid (1-1)

De Primera División 2024/2025 wedstrijd tussen Mallorca en Real Madrid geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door Rodrygo, waarmee Real Madrid met 0-1 de leiding nam. Mallorca kwam na 53 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Vedat Muriqi, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 97e minuut moest Real Madrid verder met een man minder nadat Ferland Mendy een rode kaart had gekregen. Het lukte Mallorca in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Mallorca - Real Madrid 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mallorca - Real Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Rodrygo met assist van Vinicius Junior Real Madrid 0-1
48' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor Pablo Maffeo Mallorca
48' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor Arrasate Mallorca
53' Doelpunt Mallorca Doelpunt Vedat Muriqi met assist van Dani Rodríguez Mallorca 1-1
63' Wissel Real Madrid Wissel Luka Modrić voor Aurélien Tchouaméni Real Madrid
67' Wissel Mallorca Wissel Antonio Sánchez voor Dani Rodríguez Mallorca
72' Wissel Mallorca Wissel Cyle Larin voor Takuma Asano Mallorca
72' Wissel Mallorca Wissel Manu Morlanes voor Sergi Darder Mallorca
88' Wissel Real Madrid Wissel Brahim Díaz voor Vinicius Junior Real Madrid
88' Wissel Real Madrid Wissel Lucas Vázquez voor Daniel Carvajal Real Madrid
88' Wissel Real Madrid Wissel Arda Güler voor Jude Bellingham Real Madrid
97' Rode kaart Real Madrid Rode kaart voor Ferland Mendy Real Madrid
93' Wissel Mallorca Wissel José Copete voor Omar Mascarell Mallorca
Video hoogtepunten en samenvatting Mallorca - Real Madrid
Opstellingen Mallorca - Real Madrid
De opstellingen van Mallorca en Real Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mallorca gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Real Madrid zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Mallorca - Real Madrid

Mallorca en Real Madrid treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primera División van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter César Soto Grado en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Primera División seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Mallorca en Real Madrid in de Primera División vond plaats op 13 april 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide teams is Real Madrid favoriet. 18 keer wist de ploeg van Mallorca te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Mallorca. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.