Nabeschouwing Real Valladolid - Leganés (0-0) || Primera División 2024/2025

Woensdag 28 augustus 2024 - 19:00 uur

In de Primera División 2024/2025 neemt Real Valladolid het woensdag 28 augustus 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Leganés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal José Zorrilla in Valladolid.

Via de Real Valladolid - Leganés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Valladolid - Leganés (0-0)

De Primera División 2024/2025 wedstrijd tussen Real Valladolid en Leganés geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Real Valladolid en Leganés gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Real Valladolid, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Alejandro Quintero González niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Real Valladolid - Leganés 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Valladolid - Leganés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Enric Franquesa Leganés
46' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Paulo Pezzolano Suárez Real Valladolid
46' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Yvan Neyou Noupa Leganés
46' Wissel Leganés Wissel Óscar Rodríguez voor Enric Franquesa Leganés
62' Wissel Real Valladolid Wissel Víctor Meseguer voor Mamadou Sylla Real Valladolid
62' Wissel Real Valladolid Wissel Juanmi Latasa voor Kike Pérez Real Valladolid
62' Wissel Real Valladolid Wissel Iván Sánchez voor Amath Ndiaye Real Valladolid
65' Wissel Leganés Wissel Darko Brasanac voor Seydouba Cissé Leganés
65' Wissel Leganés Wissel Roberto López voor Juan Cruz Leganés
69' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Sergio González Leganés
71' Wissel Leganés Wissel Munir El Haddadi voor Julián Chicco Leganés
81' Wissel Real Valladolid Wissel Marcos André voor Raúl Moro Real Valladolid
82' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Jorge Sáenz Leganés
83' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Óscar Rodríguez Leganés
85' Wissel Leganés Wissel Renato Tapia voor Yvan Neyou Noupa Leganés
92' Wissel Real Valladolid Wissel Chuky San José voor Selim Amallah Real Valladolid
94' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Stanko Juric Real Valladolid
Video hoogtepunten en samenvatting Real Valladolid - Leganés
Opstellingen Real Valladolid - Leganés
De opstellingen van Real Valladolid en Leganés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Valladolid gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Leganés zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Real Valladolid - Leganés

Real Valladolid en Leganés treffen elkaar in de 3e speelronde van de Primera División van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro Quintero González en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Valladolid en Leganés in de Primera División vond plaats op 13 juni 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Valladolid. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Leganés favoriet. 2 keer wist de ploeg van Real Valladolid te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Real Valladolid. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Real Valladolid 1
Winst Leganés 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Valladolid op een 10e positie staat, terwijl we Leganés terugvinden op de 6e plaats.