Nabeschouwing Sevilla - Girona (0-2) || Primera División 2024/2025

Zondag 1 september 2024 - 19:00 uur

In de Primera División 2024/2025 neemt Sevilla het zondag 1 september 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Girona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán in Sevilla.

Via de Sevilla - Girona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Girona (0-2)

Het Primera División duel tussen Sevilla en Girona is onder leiding van scheidsrechter José María Sánchez Martínez geëindigd in een 0-2 overwinning voor Girona. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door Iván Martín, waarmee Girona met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 73e minuut voor dat Girona via Abel Ruiz op 0-2 kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Girona.

LIVE Sevilla - Girona 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Girona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Doelpunt Girona Doelpunt Iván Martín met assist van Miguel Gutiérrez Girona 0-1
43' VAR: Afgekeurd doelpunt Chidera Ejuke Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Chidera Ejuke Sevilla
46' Wissel Girona Wissel Arnaut Danjuma voor Viktor Tsygankov Girona
46' Wissel Girona Wissel Jhon Solís voor Yangel Herrera Girona
47' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Albert Sambi Lokonga Sevilla
58' Wissel Girona Wissel Yaser Asprilla voor Iván Martín Girona
63' Gele kaart Girona Gele kaart voor Yaser Asprilla Girona
65' Wissel Sevilla Wissel Jesús Navas voor Juanlu Sánchez Sevilla
65' Wissel Sevilla Wissel Peque Fernández voor Dodi Lukebakio Sevilla
67' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Loïc Badé Sevilla
73' Penalty Girona Penalty Abel Ruiz Girona 0-2
76' Gele kaart Girona Gele kaart voor Alejandro Francés Girona
82' Wissel Sevilla Wissel Stanis Idumbo Muzambo voor José Ángel Carmona Sevilla
82' Wissel Sevilla Wissel Djibril Sow voor Lucien Agoumé Sevilla
89' Wissel Girona Wissel Portu voor Bryan Gil Girona
89' Wissel Girona Wissel Arnau Martínez voor Alejandro Francés Girona
94' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Isaac Romero Sevilla
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Girona
Opstellingen Sevilla - Girona
De opstellingen van Sevilla en Girona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sevilla gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Girona zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Sevilla - Girona

Sevilla en Girona treffen elkaar in de 4e speelronde van de Primera División van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José María Sánchez Martínez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sevilla en Girona in de Primera División vond plaats op 21 januari 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Girona. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Girona favoriet. 5 keer wist de ploeg van Sevilla te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Sevilla. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Sevilla 3
Winst Girona 5
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sevilla op een 19e positie staat, terwijl we Girona terugvinden op de 8e plaats.