Nabeschouwing Sevilla - Villarreal (1-2) || Primera División 2024/2025

Vrijdag 23 augustus 2024 - 21:30 uur

In de Primera División 2024/2025 neemt Sevilla het vrijdag 23 augustus 2024 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Villarreal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán in Sevilla.

Via de Sevilla - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Villarreal (1-2)

Het Primera División duel tussen Sevilla en Villarreal is onder leiding van scheidsrechter Isidro Díaz de Mera Escuderos geëindigd in een 1-2 overwinning voor Villarreal. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Villarreal kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van Arnaut Danjuma. Sevilla kwam in de 51e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Dodi Lukebakio, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 95e minuut zette Ayoze Pérez zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Villarreal de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Isidro Díaz de Mera Escuderos, waardoor Villarreal dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sevilla - Villarreal 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Villarreal Doelpunt Arnaut Danjuma met assist van Álex Baena Villarreal 0-1
8' VAR: Afgekeurd doelpunt Juanlu Sánchez Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Juanlu Sánchez Sevilla
51' Doelpunt Sevilla Doelpunt Dodi Lukebakio met assist van Lucas Ocampos Sevilla 1-1
47' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Isaac Romero Sevilla
46' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Álex Baena Villarreal
63' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Arnaut Danjuma Villarreal
65' Wissel Villarreal Wissel Ayoze Pérez voor Arnaut Danjuma Villarreal
65' Wissel Villarreal Wissel Thierno Barry voor Nicolas Pépé Villarreal
69' VAR: Afgekeurd doelpunt Santi Comesaña Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Santi Comesaña Villarreal
71' Wissel Sevilla Wissel Chidera Ejuke voor Juanlu Sánchez Sevilla
71' Wissel Sevilla Wissel Djibril Sow voor Dodi Lukebakio Sevilla
73' Wissel Villarreal Wissel Dani Parejo voor Santi Comesaña Villarreal
73' Wissel Villarreal Wissel Yéremy Pino voor Ilias Akhomach Villarreal
77' Wissel Sevilla Wissel Kelechi Iheanacho voor Kike Salas Sevilla
77' Wissel Sevilla Wissel Marcão voor Isaac Romero Sevilla
81' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor José Ángel Carmona Sevilla
84' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Eric Bailly Villarreal
85' Wissel Villarreal Wissel Raúl Albiol voor Eric Bailly Villarreal
86' Wissel Sevilla Wissel Jesús Navas voor Lucas Ocampos Sevilla
88' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Dani Parejo Villarreal
95' Doelpunt Villarreal Doelpunt Ayoze Pérez Villarreal 1-2
96' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Marcão Sevilla
99' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Ayoze Pérez Villarreal
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Villarreal
Opstellingen Sevilla - Villarreal
De opstellingen van Sevilla en Villarreal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sevilla gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Villarreal zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Sevilla - Villarreal

Sevilla en Villarreal treffen elkaar in de 2e speelronde van de Primera División van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Isidro Díaz de Mera Escuderos en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sevilla en Villarreal in de Primera División vond plaats op 11 mei 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Villarreal. Op basis van de afgelopen 36 duels tussen beide ploegen is Sevilla favoriet. De thuisploeg wist 14 keer te winnen, terwijl Villarreal slechts 10 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 12 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sevilla 14
Winst Villarreal 10
Gelijkspel 12
Totaal 36

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sevilla op een 5e positie staat, terwijl we Villarreal terugvinden op de 8e plaats.