Nabeschouwing Dender - Union Saint-Gilloise (0-0) || Jupiler Pro League 2024/2025

Zaterdag 27 juli 2024 - 16:00 uur

In de Jupiler Pro League 2024/2025 neemt Dender het zaterdag 27 juli 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Union Saint-Gilloise. De wedstrijd wordt gespeeld in Van Roystadion in Denderleeuw.

Via de Dender - Union Saint-Gilloise live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dender - Union Saint-Gilloise (0-0)

De Jupiler Pro League 2024/2025 wedstrijd tussen Dender en Union Saint-Gilloise geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Union Saint-Gilloise, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Union Saint-Gilloise kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Wesli De Cremer niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Dender - Union Saint-Gilloise 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dender - Union Saint-Gilloise teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' VAR: Afgekeurd doelpunt Bruny Nsimba Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Bruny Nsimba Dender
33' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor Cameron Puertas Union Saint-Gilloise
54' Gele kaart Dender Gele kaart voor Malcolm Viltard Dender
62' Wissel Dender Wissel Jordy Soladio voor Bruny Nsimba Dender
63' Wissel Dender Wissel Mohamed Berte voor Roman Kvet Dender
66' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel Promise David voor Dennis Eckert Ayensa Union Saint-Gilloise
66' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel Anan Khalaili voor Elton Kabangu Union Saint-Gilloise
77' Gele kaart Dender Gele kaart voor Joedrick Pupe Dender
80' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel Lazare Amani voor Cameron Puertas Union Saint-Gilloise
80' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel Casper Terho voor Henok Teklab Union Saint-Gilloise
83' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor Fedde Leysen Union Saint-Gilloise
87' Wissel Dender Wissel Kéres Masangu voor Lennard Hens Dender
88' Gele kaart Dender Gele kaart voor Nathan Rôdes Dender
93' Gele kaart Dender Gele kaart voor Jordy Soladio Dender
Video hoogtepunten en samenvatting Dender - Union Saint-Gilloise
Opstellingen Dender - Union Saint-Gilloise
De opstellingen van Dender en Union Saint-Gilloise zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dender gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Union Saint-Gilloise zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.