Nabeschouwing Gent - Mechelen (2-0) || Jupiler Pro League 2024/2025

Zondag 15 september 2024 - 19:15 uur

In de Jupiler Pro League 2024/2025 neemt Gent het zondag 15 september 2024 om 19:15 uur in eigen huis op tegen Mechelen. De wedstrijd wordt gespeeld in GHELAMCO-arena in Gent.

Via de Gent - Mechelen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gent - Mechelen (2-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Gent en Mechelen is onder leiding van scheidsrechter Kevin Van Damme geëindigd in een 2-0 overwinning voor Gent. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door Franck Surdez, waarmee Gent met 1-0 de leiding nam. Gent vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Noah Fadiga op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 47e minuut kreeg Jules Van Cleemput van Mechelen voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Mechelen de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Gent.

LIVE Gent - Mechelen 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gent - Mechelen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Gent Doelpunt Franck Surdez met assist van Mathias Delorge Gent 1-0
12' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor Daam Foulon Mechelen
30' Doelpunt Gent Doelpunt Noah Fadiga met assist van Omri Gandelman Gent 2-0
47' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor Jules Van Cleemput Mechelen
47' Tweede gele kaart Mechelen Tweede gele kaart voor Jules Van Cleemput Mechelen
46' Wissel Mechelen Wissel Rafik Belghali voor Lion Lauberbach Mechelen
46' Wissel Mechelen Wissel Ahmed Touba voor José Marsà Mechelen
61' Wissel Gent Wissel Atsuki Ito voor Sven Kums Gent
66' Gele kaart Gent Gele kaart voor Archie Brown Gent
69' Wissel Gent Wissel Andri Guðjohnsen voor Max Dean Gent
70' Wissel Gent Wissel Pieter Gerkens voor Omri Gandelman Gent
71' Wissel Mechelen Wissel Petter Nosakhare Dahl voor Nikola Storm Mechelen
72' Wissel Mechelen Wissel Bilal Bafdili voor Patrick Pflücke Mechelen
72' Wissel Mechelen Wissel Benito Raman voor Kerim Mrabti Mechelen
79' Wissel Gent Wissel Jordan Torunarigha voor Hugo Gambor Gent
79' Wissel Gent Wissel Helio Varela voor Franck Surdez Gent
92' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor Aziz Ouattara Mohammed Mechelen
92' Gele kaart Gent Gele kaart voor Helio Varela Gent
Video hoogtepunten en samenvatting Gent - Mechelen
Opstellingen Gent - Mechelen
De opstellingen van Gent en Mechelen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gent gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Mechelen zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.