Nabeschouwing Kortrijk - Sint-Truiden (1-1) || Jupiler Pro League 2024/2025

Zondag 1 september 2024 - 19:15 uur

In de Jupiler Pro League 2024/2025 neemt Kortrijk het zondag 1 september 2024 om 19:15 uur in eigen huis op tegen Sint-Truiden. De wedstrijd wordt gespeeld in Guldensporenstadion in Kortrijk.

Via de Kortrijk - Sint-Truiden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kortrijk - Sint-Truiden (1-1)

De Jupiler Pro League 2024/2025 wedstrijd tussen Kortrijk en Sint-Truiden geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door Adriano Bertaccini, waarmee Sint-Truiden met 0-1 de leiding nam. Kortrijk kwam na 51 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van João Silva, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Kortrijk - Sint-Truiden 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kortrijk - Sint-Truiden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt Adriano Bertaccini met assist van Rein Van Helden Sint-Truiden 0-1
31' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor Robert-Jan Vanwesemael Sint-Truiden
36' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor Abdelhak Kadri Kortrijk
51' Doelpunt Kortrijk Doelpunt João Silva met assist van Abdelkahar Kadri Kortrijk 1-1
56' Wissel Sint-Truiden Wissel Wolke Janssens voor Robert-Jan Vanwesemael Sint-Truiden
64' Wissel Kortrijk Wissel Thierry Ambrose voor Takuro Kaneko Kortrijk
64' Wissel Kortrijk Wissel Brecht Dejaegere voor Massimo Bruno Kortrijk
70' Wissel Kortrijk Wissel Abdoulaye Sissako voor Tomoki Takamine Kortrijk
70' Wissel Kortrijk Wissel Nayel Mehssatou Sepúlveda voor Gilles Dewaele Kortrijk
70' Wissel Sint-Truiden Wissel Joselpho Barnes voor Adriano Bertaccini Sint-Truiden
81' Wissel Sint-Truiden Wissel Olivier Dumont voor Rihito Yamamoto Sint-Truiden
81' Wissel Kortrijk Wissel Iver Fossum voor Abdelkahar Kadri Kortrijk
81' Wissel Sint-Truiden Wissel Adam Nhaili voor Ryotaro Ito Sint-Truiden
Video hoogtepunten en samenvatting Kortrijk - Sint-Truiden
Opstellingen Kortrijk - Sint-Truiden
De opstellingen van Kortrijk en Sint-Truiden zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kortrijk gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Sint-Truiden zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Coach Freyr Alexandersson
Coach Christian Lattanzio
Voorbeschouwing Kortrijk - Sint-Truiden

Kortrijk en Sint-Truiden treffen elkaar in de 6e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jan Boterberg en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kortrijk en Sint-Truiden in de Jupiler Pro League vond plaats op 9 februari 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sint-Truiden. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide teams is Sint-Truiden favoriet. 12 keer wist de ploeg van Kortrijk te winnen, tegenover 10 winstpartijen voor Kortrijk. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Kortrijk 10
Winst Sint-Truiden 12
Totaal 26

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kortrijk op een 13e positie staat, terwijl we Sint-Truiden terugvinden op de 15e plaats.