Nabeschouwing Mechelen - OH Leuven (5-0) || Jupiler Pro League 2024/2025

Zaterdag 5 oktober 2024 - 16:00 uur

In de Jupiler Pro League 2024/2025 neemt Mechelen het zaterdag 5 oktober 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen OH Leuven. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS Stadion in Alkmaar.

Via de Mechelen - OH Leuven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mechelen - OH Leuven (5-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Mechelen en OH Leuven is onder leiding van scheidsrechter Wesli De Cremer geëindigd in een 5-0 overwinning voor Mechelen. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Federico Ricca in de 12e minuut, waardoor OH Leuven met een man minder kwam te staan. Een ongelukkig eigen doelpunt van Chukwubuikem Ikwuemesi zorgde ervoor dat Mechelen op 1-0 kwam te staan in de 14e minuut. In de 18e werd de voorsprong voor Mechelen verdubbeld dankzij een doelpunt van Rob Schoofs.

In de 58e minuut volgde een derde treffer van Mechelen, waarmee Lion Lauberbach zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam Mechelen geen gas terug, waardoor in de 77e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Petter Nosakhare Dahl. De vijfde treffer van Mechelen viel in de 93e minuut en kwam op naam te staan van Bilal Bafdili.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Wesli De Cremer bij een 5-0 eindstand in het voordeel van Mechelen.

LIVE Mechelen - OH Leuven 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mechelen - OH Leuven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Rode kaart OH Leuven Rode kaart voor Federico Ricca OH Leuven
14' Eigen doelpunt Mechelen Eigen doelpunt Chukwubuikem Ikwuemesi Mechelen 1-0
18' Doelpunt Mechelen Doelpunt Rob Schoofs met assist van Nikola Storm Mechelen 2-0
21' Wissel OH Leuven Wissel Takuma Ominami voor Chukwubuikem Ikwuemesi OH Leuven
27' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor José Marsà Mechelen
46' Wissel Mechelen Wissel Bilal Bafdili voor José Marsà Mechelen
58' Doelpunt Mechelen Doelpunt Lion Lauberbach met assist van Nikola Storm Mechelen 3-0
59' Wissel OH Leuven Wissel Ezechiel Banzuzi voor Siebe Schrijvers OH Leuven
59' Wissel OH Leuven Wissel Hamza Mendyl voor Konan NDri OH Leuven
59' Wissel OH Leuven Wissel Thibault Vlietinck voor Óscar Gil OH Leuven
62' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor Óscar García Junyent OH Leuven
64' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor Birger Verstraete OH Leuven
65' Wissel Mechelen Wissel Sandy Walsh voor Rafik Belghali Mechelen
72' Wissel OH Leuven Wissel Youssef Maziz voor Birger Verstraete OH Leuven
72' Wissel Mechelen Wissel Petter Nosakhare Dahl voor Nikola Storm Mechelen
74' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor Ezechiel Banzuzi OH Leuven
77' Doelpunt Mechelen Doelpunt Petter Nosakhare Dahl met assist van Daam Foulon Mechelen 4-0
78' Wissel Mechelen Wissel Patrick Pflücke voor Geoffry Hairemans Mechelen
78' Wissel Mechelen Wissel Benito Raman voor Lion Lauberbach Mechelen
93' Doelpunt Mechelen Doelpunt Bilal Bafdili met assist van Patrick Pflücke Mechelen 5-0
Video hoogtepunten en samenvatting Mechelen - OH Leuven
Opstellingen Mechelen - OH Leuven
De opstellingen van Mechelen en OH Leuven zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mechelen gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en OH Leuven zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.