Nabeschouwing Sint-Truiden - Dender (3-3) || Jupiler Pro League 2024/2025

Zaterdag 17 augustus 2024 - 18:15 uur

In de Jupiler Pro League 2024/2025 neemt Sint-Truiden het zaterdag 17 augustus 2024 om 18:15 uur in eigen huis op tegen Dender. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Stayen in Sint Truiden.

Via de Sint-Truiden - Dender live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sint-Truiden - Dender (3-3)

De Jupiler Pro League 2024/2025 wedstrijd tussen Sint-Truiden en Dender geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door Roman Kvet, waarmee Dender met 0-1 de leiding nam. Sint-Truiden kwam in de 22e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Kahveh Zahiroleslam, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 30e minuut zette Kahveh Zahiroleslam zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sint-Truiden de leiding in de wedstrijd nam.

Na 48 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Bruny Nsimba de 2-2 maakte voor Dender. Sint-Truiden leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 53 minuten op voorsprong na een goal van Adriano Bertaccini: 3-2. In de blessuretijd van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Dender. Het was Ali Akman die in de 91e minuut het belangrijke doelpunt maakte, waarmee de stand weer gelijk werd: 3-3.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Michiel Allaerts bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Sint-Truiden - Dender 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sint-Truiden - Dender teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Dender Doelpunt Roman Kvet Dender 0-1
22' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt Kahveh Zahiroleslam met assist van Ryotaro Ito Sint-Truiden 1-1
30' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt Kahveh Zahiroleslam met assist van Ryoya Ogawa Sint-Truiden 2-1
48' Doelpunt Dender Doelpunt Bruny Nsimba met assist van Joedrick Pupe Dender 2-2
53' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt Adriano Bertaccini met assist van Kahveh Zahiroleslam Sint-Truiden 3-2
63' Gele kaart Dender Gele kaart voor Gilles Ruyssen Dender
67' Wissel Dender Wissel Jordy Soladio voor Mohamed Berte Dender
67' Wissel Dender Wissel Desmond Acquah voor Nathan Rôdes Dender
67' Wissel Dender Wissel Lennard Hens voor Roman Kvet Dender
69' Wissel Sint-Truiden Wissel Wolke Janssens voor Robert-Jan Vanwesemael Sint-Truiden
76' Wissel Dender Wissel Ali Akman voor Gilles Ruyssen Dender
76' Wissel Dender Wissel Ridwane MBarki voor David Hrncar Dender
81' Wissel Sint-Truiden Wissel Adam Nhaili voor Adriano Bertaccini Sint-Truiden
88' Wissel Sint-Truiden Wissel Hugo Lambotte voor Rihito Yamamoto Sint-Truiden
88' Wissel Sint-Truiden Wissel Joselpho Barnes voor Kahveh Zahiroleslam Sint-Truiden
91' Doelpunt Dender Doelpunt Ali Akman met assist van Lennard Hens Dender 3-3
91' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor Rein Van Helden Sint-Truiden
94' Lennard Hens Dender
Video hoogtepunten en samenvatting Sint-Truiden - Dender
Opstellingen Sint-Truiden - Dender
De opstellingen van Sint-Truiden en Dender zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sint-Truiden gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Dender zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.