Nabeschouwing Sint-Truiden - OH Leuven (2-1) || Jupiler Pro League 2024/2025

Zondag 15 september 2024 - 16:00 uur

In de Jupiler Pro League 2024/2025 neemt Sint-Truiden het zondag 15 september 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen OH Leuven. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Stayen in Sint Truiden.

Via de Sint-Truiden - OH Leuven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sint-Truiden - OH Leuven (2-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Sint-Truiden en OH Leuven is onder leiding van scheidsrechter Simon Bourdeaud'hui geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sint-Truiden. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door Adriano Bertaccini, waarmee Sint-Truiden met 1-0 de leiding nam. OH Leuven kwam in de 64e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Ezechiel Banzuzi, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 82e minuut zette Billal Brahimi zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sint-Truiden de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Simon Bourdeaud'hui, waardoor Sint-Truiden dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sint-Truiden - OH Leuven 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sint-Truiden - OH Leuven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor Adriano Bertaccini Sint-Truiden
47' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt Adriano Bertaccini met assist van Kahveh Zahiroleslam Sint-Truiden 1-0
46' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor Rein Van Helden Sint-Truiden
56' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor Mathieu Maertens OH Leuven
59' Wissel OH Leuven Wissel Hamza Mendyl voor Takahiro Akimoto OH Leuven
59' Wissel OH Leuven Wissel Chukwubuikem Ikwuemesi voor William Balikwisha OH Leuven
59' Wissel OH Leuven Wissel Antef Tsoungui voor Óscar Gil OH Leuven
64' Doelpunt OH Leuven Doelpunt Ezechiel Banzuzi met assist van Birger Verstraete OH Leuven 1-1
67' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor Felice Mazzù Sint-Truiden
72' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor Louis Patris Sint-Truiden
76' Wissel Sint-Truiden Wissel Ryotaro Ito voor Joel Chima Fujita Sint-Truiden
76' Wissel Sint-Truiden Wissel Robert-Jan Vanwesemael voor Louis Patris Sint-Truiden
82' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt Billal Brahimi met assist van Rihito Yamamoto Sint-Truiden 2-1
84' Wissel Sint-Truiden Wissel Joselpho Barnes voor Adriano Bertaccini Sint-Truiden
87' Wissel OH Leuven Wissel Mickaël Biron voor Ezechiel Banzuzi OH Leuven
87' Wissel OH Leuven Wissel Suphanat Mueanta voor Mathieu Maertens OH Leuven
92' Wissel Sint-Truiden Wissel Frederic Ananou voor Billal Brahimi Sint-Truiden
Video hoogtepunten en samenvatting Sint-Truiden - OH Leuven
Opstellingen Sint-Truiden - OH Leuven
De opstellingen van Sint-Truiden en OH Leuven zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sint-Truiden gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en OH Leuven zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Felice Mazzù
Coach Óscar García Junyent
Voorbeschouwing Sint-Truiden - OH Leuven

Sint-Truiden en OH Leuven treffen elkaar in de 7e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Simon Bourdeaud'hui en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sint-Truiden en OH Leuven in de Jupiler Pro League vond plaats op 17 mei 2024 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is OH Leuven favoriet. 5 keer wist de ploeg van Sint-Truiden te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Sint-Truiden. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Sint-Truiden 3
Winst OH Leuven 5
Gelijkspel 6
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sint-Truiden op een 15e positie staat, terwijl we OH Leuven terugvinden op de 8e plaats.