Nabeschouwing Akhmat Grozny - Krylya Sovetov (1-1) || Russische Premier League 2024/2025

Maandag 23 september 2024 - 17:30 uur

In de Russische Premier League 2024/2025 neemt Akhmat Grozny het maandag 23 september 2024 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Krylya Sovetov. De wedstrijd wordt gespeeld in Akhmat Arena in Groznyi.

Via de Akhmat Grozny - Krylya Sovetov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Akhmat Grozny - Krylya Sovetov (1-1)

De Russische Premier League 2024/2025 wedstrijd tussen Akhmat Grozny en Krylya Sovetov geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 68e minuut door Felippe Cardoso, waarmee Akhmat Grozny met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Krylya Sovetov het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 96e minuut was het namelijk Dominik Oroz die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Akhmat Grozny - Krylya Sovetov 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Akhmat Grozny - Krylya Sovetov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor Felippe Cardoso Akhmat Grozny
29' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor Camilo Akhmat Grozny
46' Wissel Akhmat Grozny Wissel Svetoslav Kovachev voor Amine Talal Akhmat Grozny
49' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor Roman Ezhov Krylya Sovetov
61' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor Ivan Oleynikov Krylya Sovetov
68' Doelpunt Akhmat Grozny Doelpunt Felippe Cardoso met assist van Maksim Samorodov Akhmat Grozny 1-0
70' Wissel Krylya Sovetov Wissel Sergey Babkin voor Franco Orozco Krylya Sovetov
70' Wissel Krylya Sovetov Wissel Igor Dmitriev voor Víctor Felipe Méndez Krylya Sovetov
70' Wissel Krylya Sovetov Wissel Vladislav Shitov voor Ivan Oleynikov Krylya Sovetov
75' Felippe Cardoso Akhmat Grozny
81' Wissel Akhmat Grozny Wissel Zaim Divanović voor Maksim Samorodov Akhmat Grozny
85' Wissel Akhmat Grozny Wissel Vladislav Kamilov voor Mauro Luna Diale Akhmat Grozny
86' Wissel Krylya Sovetov Wissel Dmitri Tsypchenko voor Roman Ezhov Krylya Sovetov
87' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor Dominik Oroz Krylya Sovetov
96' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor Darko Todorović Akhmat Grozny
93' Wissel Akhmat Grozny Wissel Nader Ghandri voor Felippe Cardoso Akhmat Grozny
93' Wissel Krylya Sovetov Wissel Kirill Pechenin voor Thomas Galdames Krylya Sovetov
96' Doelpunt Krylya Sovetov Doelpunt Dominik Oroz met assist van Igor Dmitriev Krylya Sovetov 1-1
96' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor Thomas Galdames Krylya Sovetov
Video hoogtepunten en samenvatting Akhmat Grozny - Krylya Sovetov
Opstellingen Akhmat Grozny - Krylya Sovetov
De opstellingen van Akhmat Grozny en Krylya Sovetov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Akhmat Grozny gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Krylya Sovetov zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Igor Osinkin
Voorbeschouwing Akhmat Grozny - Krylya Sovetov

Akhmat Grozny en Krylya Sovetov treffen elkaar in de 9e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Evgeny Kukulyak en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Akhmat Grozny en Krylya Sovetov in de Russische Premier League vond plaats op 10 mei 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Akhmat Grozny. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide ploegen is Akhmat Grozny favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl Krylya Sovetov slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Akhmat Grozny 11
Winst Krylya Sovetov 6
Gelijkspel 5
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Akhmat Grozny op een 15e positie staat, terwijl we Krylya Sovetov terugvinden op de 10e plaats.