Nabeschouwing CSKA Moskva - Ural (2-0) || Russische Premier League 2023/2024

Zaterdag 25 mei 2024 - 15:30 uur

In de Russische Premier League 2023/2024 neemt CSKA Moskva het zaterdag 25 mei 2024 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Ural. De wedstrijd wordt gespeeld in VEB Arena in Moskva.

Via de CSKA Moskva - Ural live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CSKA Moskva - Ural (2-0)

Het Russische Premier League duel tussen CSKA Moskva en Ural is onder leiding van scheidsrechter Yan Bobrovskiy geëindigd in een 2-0 overwinning voor CSKA Moskva. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door V. Dávila, waarmee CSKA Moskva met 1-0 de leiding nam. CSKA Moskva vergrootte in de 42e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Tamerlan Musaev op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 67e minuut was de ideale kans voor Ural om te scoren. Guilherme Schettine was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 2-0 bleef.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van CSKA Moskva.

LIVE CSKA Moskva - Ural 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CSKA Moskva - Ural teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor Tamerlan Musaev CSKA Moskva
27' Gele kaart Ural Gele kaart voor Silvije Begic Ural
40' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt V. Dávila met assist van Khellven CSKA Moskva 1-0
42' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt Tamerlan Musaev CSKA Moskva 2-0
44' Gele kaart Ural Gele kaart voor Ítalo Ural
46' Wissel Ural Wissel Guilherme Schettine voor D. Miškić Ural
46' Wissel Ural Wissel Eric Bicfalvi voor Aleksey Kashtanov Ural
46' Wissel Ural Wissel Aleksey Ionov voor Ilya Ishkov Ural
46' Wissel CSKA Moskva Wissel Kirill Nababkin voor Ilya Agapov CSKA Moskva
59' Wissel CSKA Moskva Wissel Anton Zabolotnyi voor V. Dávila CSKA Moskva
64' Wissel Ural Wissel Rai Vloet  voor Ibrahima Cissé Ural
66' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor Igor Diveev  CSKA Moskva
67' Penalty gemist Ural Penalty gemist Guilherme Schettine Guilherme Schettine Ural
78' Wissel Ural Wissel Artem Kontsevoy voor Eric Bicfalvi Ural
84' Wissel CSKA Moskva Wissel Fedor Chalov voor A. Fayzullayev CSKA Moskva
84' Wissel CSKA Moskva Wissel K. Glebov voor Tamerlan Musaev CSKA Moskva
91' Wissel CSKA Moskva Wissel Renat Golybin voor Ivan Oblyakov CSKA Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting CSKA Moskva - Ural
Opstellingen CSKA Moskva - Ural
De opstellingen van CSKA Moskva en Ural zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat CSKA Moskva gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Ural zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing CSKA Moskva - Ural

CSKA Moskva en Ural treffen elkaar in de 30e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Yan Bobrovskiy en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen CSKA Moskva en Ural in de Russische Premier League vond plaats op 22 juli 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ural. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide ploegen is CSKA Moskva favoriet. De thuisploeg wist 15 keer te winnen, terwijl Ural slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst CSKA Moskva 15
Winst Ural 1
Gelijkspel 5
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel CSKA Moskva op een 6e positie staat, terwijl we Ural terugvinden op de 12e plaats.