Nabeschouwing Fakel - Rubin Kazan' (0-0) || Russische Premier League 2024/2025

Vrijdag 27 september 2024 - 18:00 uur

In de Russische Premier League 2024/2025 neemt Fakel het vrijdag 27 september 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Rubin Kazan'. De wedstrijd wordt gespeeld in Central'nyi Stadion Profsoyuzov in Voronezh.

Via de Fakel - Rubin Kazan' live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fakel - Rubin Kazan' (0-0)

De Russische Premier League 2024/2025 wedstrijd tussen Fakel en Rubin Kazan' geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Fakel en Rubin Kazan' gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Vitali Meshkov niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Fakel - Rubin Kazan' 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fakel - Rubin Kazan' teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor Ugochukwu Iwu Rubin Kazan
33' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor Igor Vujačić Rubin Kazan
43' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor Rashid Rakhimov Rubin Kazan
58' Gele kaart Fakel Gele kaart voor Igor Kalinin Fakel
58' Gele kaart Fakel Gele kaart voor Irakli Kvekveskiri Fakel
60' Wissel Fakel Wissel Dylan Mertens voor Andrey Ivlev Fakel
69' Wissel Rubin Kazan Wissel Konstantin Nizhegorodov voor Ilya Rozhkov Rubin Kazan
77' Wissel Fakel Wissel Vladimir Iljin voor Evgeniy Markov Fakel
77' Wissel Fakel Wissel Nichita Moțpan voor Ilnur Alshin Fakel
82' Wissel Rubin Kazan Wissel Oleg Ivanov voor Aleksandr Zotov Rubin Kazan
82' Wissel Rubin Kazan Wissel Valentín Vada voor Veldin Hodža Rubin Kazan
93' Wissel Rubin Kazan Wissel Nikola Čumić voor Marvin Çuni Rubin Kazan
95' Wissel Fakel Wissel Vladislav Masternoy voor Mohamed Amin Brahimi Fakel
95' Wissel Fakel Wissel Igor Yurganov voor Igor Kalinin Fakel
Video hoogtepunten en samenvatting Fakel - Rubin Kazan'
Opstellingen Fakel - Rubin Kazan'
De opstellingen van Fakel en Rubin Kazan' zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fakel gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Rubin Kazan' zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Fakel - Rubin Kazan'

Fakel en Rubin Kazan' treffen elkaar in de 10e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vitali Meshkov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fakel en Rubin Kazan' in de Russische Premier League vond plaats op 26 november 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rubin Kazan'. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Rubin Kazan' favoriet. 2 keer wist de ploeg van Fakel te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Fakel. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Fakel 0
Winst Rubin Kazan' 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fakel op een 16e positie staat, terwijl we Rubin Kazan' terugvinden op de 8e plaats.