Nabeschouwing Olimpiyets - Rubin Kazan' (2-4) || Russische Premier League 2024/2025

Maandag 22 juli 2024 - 19:00 uur

In de Russische Premier League 2024/2025 neemt Olimpiyets het maandag 22 juli 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Rubin Kazan'. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Municipal 1 in Nizhniy Novgorod.

Via de Olimpiyets - Rubin Kazan' live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olimpiyets - Rubin Kazan' (2-4)

Het Russische Premier League duel tussen Olimpiyets en Rubin Kazan' is onder leiding van scheidsrechter Rafael Shafeev geëindigd in een 2-4 overwinning voor Rubin Kazan'. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. FK Nizjni Novgorod kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van Zé Turbo. Rubin Kazan kwam in de 5e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Mirlind Daku, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 33e minuut zette Aleksandr Zotov zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Rubin Kazan de leiding in de wedstrijd nam.

Na 42 minuten werd de voorsprong voor Rubin Kazan vergroot nadat Valentín Vada de 1-3 wist te scoren. In de 71e minuut kwam FK Nizjni Novgorod weer dichterbij, nadat Valeriy Tsarukyan de stand terug wist te brengen naar 2-3. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 91e minuut en kwam op naam te staan van Rubin Kazan speler Dmitriy Kabutov, die daarmee tekende voor de 2-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Rafael Shafeev bij een 2-4 eindstand in het voordeel van Rubin Kazan'.

LIVE Olimpiyets - Rubin Kazan' 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olimpiyets - Rubin Kazan' teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt FK Nizjni Novgorod Doelpunt Zé Turbo met assist van Juan Manuel Boselli FK Nizjni Novgorod 1-0
5' Doelpunt Rubin Kazan Doelpunt Mirlind Daku met assist van Valentín Vada Rubin Kazan 1-1
14' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor Mateo Stamatov FK Nizjni Novgorod
20' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor Viktor Aleksandrov FK Nizjni Novgorod
30' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor Egor Teslenko Rubin Kazan
33' Doelpunt Rubin Kazan Doelpunt Aleksandr Zotov met assist van Mirlind Daku Rubin Kazan 1-2
42' Doelpunt Rubin Kazan Doelpunt Valentín Vada met assist van Dardan Shabanhaxhaj Rubin Kazan 1-3
46' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel Maksim Shnaptsev voor Mateo Stamatov FK Nizjni Novgorod
46' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel Luka Vesner Ticic voor Anton Mukhin FK Nizjni Novgorod
46' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel Valeriy Tsarukyan voor Vladislav Karapuzov FK Nizjni Novgorod
54' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor Aleksandr Zotov Rubin Kazan
61' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel Ognjen Ozegovic voor Zé Turbo FK Nizjni Novgorod
64' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor Nikita Kakkoev FK Nizjni Novgorod
65' Wissel Rubin Kazan Wissel Nikola Cumic voor Valentín Vada Rubin Kazan
71' Doelpunt FK Nizjni Novgorod Doelpunt Valeriy Tsarukyan met assist van Maksim Shnaptsev FK Nizjni Novgorod 2-3
73' Wissel Rubin Kazan Wissel Ruslan Bezrukov voor Dardan Shabanhaxhaj Rubin Kazan
82' Wissel Rubin Kazan Wissel Nikita Ermakov voor Bogdan Jocic Rubin Kazan
82' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel Marat Apshatsev voor Viktor Aleksandrov FK Nizjni Novgorod
83' Wissel Rubin Kazan Wissel Oleg Ivanov voor Aleksandr Zotov Rubin Kazan
89' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor Juan Manuel Boselli FK Nizjni Novgorod
91' Doelpunt Rubin Kazan Doelpunt Dmitriy Kabutov met assist van Ruslan Bezrukov Rubin Kazan 2-4
Video hoogtepunten en samenvatting Olimpiyets - Rubin Kazan'
Opstellingen Olimpiyets - Rubin Kazan'
De opstellingen van Olimpiyets en Rubin Kazan' zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Olimpiyets gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Rubin Kazan' zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.