Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Akron (3-2) || Russische Premier League 2024/2025

Zaterdag 20 juli 2024 - 14:00 uur

In de Russische Premier League 2024/2025 neemt Lokomotiv Moskou het zaterdag 20 juli 2024 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Akron. De wedstrijd wordt gespeeld in RZD Arena in Moskva.

Via de Lokomotiv Moskou - Akron live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Akron (3-2)

Het Russische Premier League duel tussen Lokomotiv Moskou en Akron is onder leiding van scheidsrechter Vladimir Moskalev geëindigd in een 3-2 overwinning voor Lokomotiv Moskou. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door S. Pinyaev, waarmee Lokomotiv Moskva met 1-0 de leiding nam. Akron kwam in de 36e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Bakaev, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 38e minuut zette Aleksey Batrakov zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Lokomotiv Moskva de leiding in de wedstrijd nam.

Na 40 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat A. Eldarushev de 2-2 maakte voor Akron. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Lokomotiv Moskva dat in de 79e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Dmitriy Vorobyev de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Vladimir Moskalev en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Lokomotiv Moskou.

LIVE Lokomotiv Moskou - Akron 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokomotiv Moskou - Akron teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt S. Pinyaev met assist van Dmitriy Vorobyev Lokomotiv Moskva 1-0
34' VAR: Afgekeurd doelpunt S. Pinyaev Afgekeurd doelpunt S. Pinyaev Lokomotiv Moskva
36' Doelpunt Akron Doelpunt S. Bakaev met assist van A. Eldarushev Akron 1-1
38' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt Aleksey Batrakov met assist van Dmitriy Barinov Lokomotiv Moskva 2-1
40' Doelpunt Akron Doelpunt A. Eldarushev met assist van S. Bakaev Akron 2-2
47' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor Dmitriy Barinov Lokomotiv Moskva
47' Gele kaart Akron Gele kaart voor K. Danilin Akron
55' Gele kaart Akron Gele kaart voor M. Palienko Akron
56' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel Ilya Samoshnikov voor Artem Karpukas Lokomotiv Moskva
56' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel Vladislav Sarveli voor Maksim Nenakhov Lokomotiv Moskva
59' Wissel Akron Wissel Aleksa Djurasovic voor M. Kuzmin Akron
63' Gele kaart Akron Gele kaart voor B. Dimoski Akron
64' Wissel Akron Wissel I. Timoshenko voor A. Eldarushev Akron
64' Wissel Akron Wissel Arseni Dmitriev voor S. Bakaev Akron
68' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel T. Suleymanov voor S. Pinyaev Lokomotiv Moskva
79' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt Dmitriy Vorobyev met assist van Vladislav Sarveli Lokomotiv Moskva 3-2
80' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel N. Saltykov voor Dmitriy Vorobyev Lokomotiv Moskva
80' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel V. Rakov voor Nair Tiknizyan Lokomotiv Moskva
81' Wissel Akron Wissel S. Gribov voor M. Palienko Akron
81' Wissel Akron Wissel Vladimir Moskvichev voor K. Danilin Akron
86' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor Aleksey Batrakov Lokomotiv Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Lokomotiv Moskou - Akron
Opstellingen Lokomotiv Moskou - Akron
De opstellingen van Lokomotiv Moskou en Akron zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lokomotiv Moskou gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Akron zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Zaur Khapov
Voorbeschouwing Lokomotiv Moskou - Akron

Lokomotiv Moskou en Akron treffen elkaar in de 1e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vladimir Moskalev en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Russische Premier League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Lokomotiv Moskou en Akron elkaar treffen in de Russische Premier League.