Nabeschouwing Rubin Kazan' - Rostov (3-1) || Russische Premier League 2023/2024

Zaterdag 11 mei 2024 - 13:00 uur

In de Russische Premier League 2023/2024 neemt Rubin Kazan' het zaterdag 11 mei 2024 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Rostov. De wedstrijd wordt gespeeld in Ak Bars Arena in Kazan.

Via de Rubin Kazan' - Rostov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rubin Kazan' - Rostov (3-1)

Het Russische Premier League duel tussen Rubin Kazan' en Rostov is onder leiding van scheidsrechter Artem Lyubimov geëindigd in een 3-1 overwinning voor Rubin Kazan'. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door Maciej Rybus, waarmee Rubin Kazan met 1-0 de leiding nam. Rubin Kazan vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Aleksandr Martynovich  op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 65e minuut volgde een derde treffer van Rubin Kazan, waarmee Bogdan Jocic zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 73 minuten deed Kirill Shchetinin iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Rostov werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Rostov echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen. In de 75e minuut moest Rostov verder met een man minder, nadat Ivan Komarov een tweede gele kaart kreeg. Na 81 minuten was het Maksim Osipenko van Rostov de kans kreeg om de wedstrijd via een penalty opnieuw van een goal te voorzien, maar zijn inzet vanaf 11 meter bleek niet voldoende om de kans te benutten, waardoor de score 3-0 bleef. Na 86 minuten kon Eyad El Askalany van Rostov vertrekken nadat deze voor de tweede keer in de wedstrijd een gele kaart ontving.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Rubin Kazan'.

LIVE Rubin Kazan' - Rostov 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rubin Kazan' - Rostov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Doelpunt Rubin Kazan Doelpunt Maciej Rybus Rubin Kazan 1-0
38' Doelpunt Rubin Kazan Doelpunt Aleksandr Martynovich  met assist van Dmitriy Kabutov Rubin Kazan 2-0
62' Wissel Rostov Wissel Eyad El Askalany voor Khoren Bayramyan Rostov
62' Wissel Rostov Wissel Ivan Komarov voor Evgeniy Chernov Rostov
62' Wissel Rostov Wissel A. Langovich voor Ilya Vakhania Rostov
64' Gele kaart Rostov Gele kaart voor Eyad El Askalany Rostov
65' Doelpunt Rubin Kazan Doelpunt Bogdan Jocic Rubin Kazan 3-0
70' Wissel Rostov Wissel Egor Golenkov voor Daniil Utkin Rostov
73' Doelpunt Rostov Doelpunt Kirill Shchetinin met assist van Maksim Osipenko Rostov 3-1
74' Gele kaart Rostov Gele kaart voor Ivan Komarov Rostov
75' Tweede gele kaart Rostov Tweede gele kaart voor Ivan Komarov Rostov
79' Kirill Shchetinin Rostov
81' Penalty gemist Rostov Penalty gemist Maksim Osipenko Maksim Osipenko Rostov
85' Wissel Rubin Kazan Wissel Oleg Ivanov voor Bogdan Jocic Rubin Kazan
85' Wissel Rubin Kazan Wissel Lazar Randjelovic voor Maciej Rybus Rubin Kazan
86' Wissel Rubin Kazan Wissel Dardan Shabanhaxhaj voor Ruslan Bezrukov Rubin Kazan
86' Tweede gele kaart Rostov Tweede gele kaart voor Eyad El Askalany Rostov
91' Wissel Rostov Wissel A. Koltakov voor Kirill Shchetinin Rostov
Video hoogtepunten en samenvatting Rubin Kazan' - Rostov
Opstellingen Rubin Kazan' - Rostov
De opstellingen van Rubin Kazan' en Rostov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rubin Kazan' gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Rostov zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.