Nabeschouwing Spartak Moskva - Krylya Sovetov (3-0) || Russische Premier League 2023/2024

Zaterdag 9 december 2023 - 12:00 uur

In de Russische Premier League 2023/2024 neemt Spartak Moskva het zaterdag 9 december 2023 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Krylya Sovetov. De wedstrijd wordt gespeeld in Otkrytiye Arena in Moskva.

Via de Spartak Moskva - Krylya Sovetov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spartak Moskva - Krylya Sovetov (3-0)

Het Russische Premier League duel tussen Spartak Moskva en Krylya Sovetov is onder leiding van scheidsrechter Pavel Kukuyan geëindigd in een 3-0 overwinning voor Spartak Moskva. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Spartak Moskva kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van Quincy Promes. Spartak Moskva vergrootte in de 8e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Aleksandr Sobolev op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 50e minuut volgde een derde treffer van Spartak Moskva, waarmee Christopher Martins Pereira zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Pavel Kukuyan, waardoor Spartak Moskva dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Spartak Moskva - Krylya Sovetov 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spartak Moskva - Krylya Sovetov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt Quincy Promes met assist van Christopher Martins Pereira Spartak Moskva 1-0
8' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt Aleksandr Sobolev Spartak Moskva 2-0
11' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor Amar Rahmanovic Krylya Sovetov
19' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor Nail Umyarov Spartak Moskva
50' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt Christopher Martins Pereira Spartak Moskva 3-0
57' Wissel Krylya Sovetov Wissel Denis Yakuba voor Glenn Bijl Krylya Sovetov
75' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor Quincy Promes Spartak Moskva
76' Wissel Krylya Sovetov Wissel Vladislav Shitov voor Nikita Saltykov Krylya Sovetov
76' Wissel Krylya Sovetov Wissel Dmytro Ivanisenia voor Sergey Babkin Krylya Sovetov
76' Wissel Krylya Sovetov Wissel Vladimir Sychevoy voor Amar Rahmanovic Krylya Sovetov
80' Wissel Krylya Sovetov Wissel Ilya Gaponov voor Georgi Zotov Krylya Sovetov
85' Wissel Spartak Moskva Wissel Nikita Chernov voor Christopher Martins Pereira Spartak Moskva
90' Wissel Spartak Moskva Wissel Maksim Laykin voor Aleksandr Sobolev Spartak Moskva
93' Wissel Spartak Moskva Wissel Pavel Meleshin voor Quincy Promes Spartak Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Spartak Moskva - Krylya Sovetov
Opstellingen Spartak Moskva - Krylya Sovetov
De opstellingen van Spartak Moskva en Krylya Sovetov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Spartak Moskva gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Krylya Sovetov zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.