Nabeschouwing Hearts - Dundee United (0-1) || Schotse Premiership 2024/2025

Zondag 1 september 2024 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2024/2025 neemt Hearts het zondag 1 september 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Dundee United. De wedstrijd wordt gespeeld in Tynecastle Park in Edinburgh.

Via de Hearts - Dundee United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hearts - Dundee United (0-1)

Het Schotse Premiership duel tussen Hearts en Dundee United is onder leiding van scheidsrechter Nick Walsh geëindigd in een 0-1 overwinning voor Dundee United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 76e minuut door Ross Graham, waarmee Dundee United met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Dundee United uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Hearts - Dundee United 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hearts - Dundee United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Wissel Dundee United Wissel Vicko Sevelj voor Kevin Holt Dundee United
41' Gele kaart Dundee United Gele kaart voor Will Ferry Dundee United
41' Gele kaart Hearts Gele kaart voor Lawrence Shankland Hearts
58' Wissel Hearts Wissel Yan Dhanda voor Kenneth Vargas Hearts
58' Wissel Hearts Wissel Barrie McKay voor Blair Spittal Hearts
64' Gele kaart Dundee United Gele kaart voor Kristijan Trapanovski Dundee United
65' Wissel Dundee United Wissel Sam Dalby voor Jort van der Sande Dundee United
65' Wissel Dundee United Wissel Ross Docherty voor David Babunski Dundee United
65' Wissel Dundee United Wissel Louis Moult voor Kristijan Trapanovski Dundee United
69' Wissel Hearts Wissel Cammy Devlin voor James Penrice Hearts
69' Wissel Hearts Wissel Daniel Oyegoke voor Jorge Grant Hearts
76' Doelpunt Dundee United Doelpunt Ross Graham met assist van Will Ferry Dundee United 0-1
80' Wissel Hearts Wissel Alan Forrest voor Yutaro Oda Hearts
86' Gele kaart Dundee United Gele kaart voor Craig Sibbald Dundee United
93' Gele kaart Hearts Gele kaart voor Yan Dhanda Hearts
93' Gele kaart Dundee United Gele kaart voor Jack Walton Dundee United
Video hoogtepunten en samenvatting Hearts - Dundee United
Opstellingen Hearts - Dundee United
De opstellingen van Hearts en Dundee United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hearts gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Dundee United zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.