Nabeschouwing Kilmarnock - Aberdeen (1-3) || Schotse Premiership 2012/2013

Zaterdag 6 oktober 2012 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2012/2013 neemt Kilmarnock het zaterdag 6 oktober 2012 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Aberdeen.

Via de Kilmarnock - Aberdeen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kilmarnock - Aberdeen (1-3)

Het Schotse Premiership duel tussen Kilmarnock en Aberdeen is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Aberdeen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 3e minuut dacht Kilmarnock op voorsprong te komen via een doelpunt van R. OLeary. Helaas voor Kilmarnock werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 46e minuut was het Aberdeen dat via G. Rae dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. N. McGinn dacht na 55 minuten te scoren voor Aberdeen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 90e minuut scoorde Aberdeen via S. Vernon, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Kilmarnock - Aberdeen
1
3
LIVE Kilmarnock - Aberdeen 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kilmarnock - Aberdeen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Kilmarnock Doelpunt R. OLeary Kilmarnock
21' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor R. OLeary Kilmarnock
43' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor S. Hughes Aberdeen
46' Doelpunt Aberdeen Doelpunt G. Rae Aberdeen
52' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor R. Jack Aberdeen
55' Doelpunt Aberdeen Doelpunt N. McGinn Aberdeen
68' Wissel Kilmarnock Wissel C. Johnston voor D. Racchi Kilmarnock
72' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor L. Kelly Kilmarnock
77' Wissel Kilmarnock Wissel R. McKenzie voor G. Harkins Kilmarnock
77' Wissel Aberdeen Wissel J. Hayes voor R. Fraser Aberdeen
79' Wissel Aberdeen Wissel J. Magennis voor G. Rae Aberdeen
82' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor C. Johnston Kilmarnock
86' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor J. Magennis Aberdeen
89' Wissel Kilmarnock Wissel W. Gros voor J. Dayton Kilmarnock
90' Doelpunt Aberdeen Doelpunt S. Vernon Aberdeen
90' Wissel Aberdeen Wissel J. Brown voor N. McGinn Aberdeen
Video hoogtepunten en samenvatting Kilmarnock - Aberdeen
Opstellingen Kilmarnock - Aberdeen

Voorbeschouwing Kilmarnock - Aberdeen

Kilmarnock en Aberdeen treffen elkaar in de 9e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2012/2013.

De vorige ontmoeting tussen Kilmarnock en Aberdeen in de Schotse Premiership vond plaats op 5 mei 2012 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 23 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Kilmarnock als Aberdeen wisten 8 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 7 keer in een gelijkspel.