Nabeschouwing Kilmarnock - Rangers (1-0) || Schotse Premiership 2024/2025

Zondag 20 oktober 2024 - 13:00 uur

In de Schotse Premiership 2024/2025 neemt Kilmarnock het zondag 20 oktober 2024 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Rangers. De wedstrijd wordt gespeeld in BBSP Stadium Rugby Park in Kilmarnock.

Via de Kilmarnock - Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kilmarnock - Rangers (1-0)

Het Schotse Premiership duel tussen Kilmarnock en Rangers is onder leiding van scheidsrechter Steven McLean geëindigd in een 1-0 overwinning voor Kilmarnock. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 87e minuut door Marley Watkins, waarmee Kilmarnock met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Steven McLean, waardoor Kilmarnock de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Kilmarnock - Rangers 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kilmarnock - Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Rangers Gele kaart voor James Tavernier Rangers
58' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor Matthew Kennedy Kilmarnock
59' Gele kaart Rangers Gele kaart voor Tom Lawrence Rangers
62' Gele kaart Rangers Gele kaart voor Robin Pröpper Rangers
63' Wissel Rangers Wissel Leon Balogun voor Robin Pröpper Rangers
63' Wissel Rangers Wissel Nicolas Raskin voor Connor Barron Rangers
63' Gele kaart Rangers Gele kaart voor Robin Pröpper Rangers
71' Wissel Rangers Wissel Hamza Igamane voor Cyriel Dessers Rangers
72' Wissel Kilmarnock Wissel Bruce Anderson voor Kyle Vassell Kilmarnock
73' Wissel Kilmarnock Wissel Gary Mackay-Steven voor Danny Armstrong Kilmarnock
79' Wissel Rangers Wissel Kieran Dowell voor Tom Lawrence Rangers
79' Wissel Rangers Wissel Neraysho Kasanwirjo voor V. Černý Rangers
87' Doelpunt Kilmarnock Doelpunt Marley Watkins met assist van David Watson Kilmarnock 1-0
87' Wissel Kilmarnock Wissel David Watson voor Liam Donnelly Kilmarnock
96' Wissel Kilmarnock Wissel Jack Burroughs voor Marley Watkins Kilmarnock
96' Wissel Kilmarnock Wissel Rory McKenzie voor Matthew Kennedy Kilmarnock
Video hoogtepunten en samenvatting Kilmarnock - Rangers
Opstellingen Kilmarnock - Rangers
De opstellingen van Kilmarnock en Rangers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kilmarnock gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Rangers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.