Nabeschouwing Salernitana - Hellas Verona (1-2) || Serie A 2023/2024

Maandag 20 mei 2024 - 18:30 uur

In de Serie A 2023/2024 neemt Salernitana het maandag 20 mei 2024 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Hellas Verona. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Arechi in Salerno.

Via de Salernitana - Hellas Verona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salernitana - Hellas Verona (1-2)

Het Serie A duel tussen Salernitana en Hellas Verona is onder leiding van scheidsrechter Marco Di Bello geëindigd in een 1-2 overwinning voor Hellas Verona. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door Tomas Suslov, waarmee Hellas Verona met 0-1 de leiding nam. Hellas Verona vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Michael Folorunsho op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 90e minuut wist Salernitana de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Giulio Maggiore. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Salernitana kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Marco Di Bello, waardoor Hellas Verona dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Salernitana - Hellas Verona 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salernitana - Hellas Verona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor Junior Sambia Salernitana
22' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt Tomas Suslov met assist van Tijjani Noslin Hellas Verona 0-1
48' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt Michael Folorunsho met assist van Darko Lazović  Hellas Verona 0-2
46' Wissel Salernitana Wissel Antonio Candreva voor Lorenzo Pirola Salernitana
46' Wissel Salernitana Wissel Giulio Maggiore voor Lassana Coulibaly Salernitana
56' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor Ondrej Duda Hellas Verona
67' Wissel Hellas Verona Wissel Giangiacomo Magnani voor Juan Cabal Hellas Verona
71' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor Toma Bašić Salernitana
72' Wissel Salernitana Wissel Konstantinos Manolas voor Federico Fazio  Salernitana
72' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor Suat Serdar Hellas Verona
73' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor Loum Tchaouna Salernitana
76' Wissel Salernitana Wissel Gerardo Fusco voor Shon Weissman Salernitana
80' Wissel Hellas Verona Wissel Dani Silva voor Tomas Suslov Hellas Verona
81' Wissel Hellas Verona Wissel K. Świderski voor Michael Folorunsho Hellas Verona
83' Wissel Salernitana Wissel Emanuel Vignato voor Grigoris Kastanos Salernitana
90' Doelpunt Salernitana Doelpunt Giulio Maggiore Salernitana 1-2
91' Wissel Hellas Verona Wissel Rúben Vinagre voor Darko Lazović  Hellas Verona
Video hoogtepunten en samenvatting Salernitana - Hellas Verona
Opstellingen Salernitana - Hellas Verona
De opstellingen van Salernitana en Hellas Verona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Salernitana gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Hellas Verona zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.