Nabeschouwing Empoli - Monza (0-0) || Serie A 2024/2025

Zaterdag 17 augustus 2024 - 20:45 uur

In de Serie A 2024/2025 neemt Empoli het zaterdag 17 augustus 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Monza. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Carlo Castellani in Empoli.

Via de Empoli - Monza live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Empoli - Monza (0-0)

De Serie A 2024/2025 wedstrijd tussen Empoli en Monza geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Monza, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. De meeste kansen waren voor Empoli, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Michael Fabbri niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Empoli - Monza 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Empoli - Monza teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Monza Wissel Roberto Gagliardini voor Matteo Pessina  Monza
48' Gele kaart Monza Gele kaart voor Daniel Maldini Monza
62' Wissel Monza Wissel Dany Mota voor Daniel Maldini Monza
67' Gele kaart Monza Gele kaart voor Luca Caldirola Monza
67' Gele kaart Empoli Gele kaart voor Jacopo Fazzini Empoli
69' Wissel Monza Wissel Gianluca Caprari voor Samuele Vignato Monza
69' Wissel Empoli Wissel Ola Solbakken voor Sebastiano Esposito Empoli
85' Wissel Empoli Wissel Francesco Caputo voor Lorenzo Colombo Empoli
85' Wissel Empoli Wissel Emmanuel Ekong voor Jacopo Fazzini Empoli
85' Wissel Empoli Wissel Nicolas Haas voor Youssef Maleh Empoli
92' Wissel Empoli Wissel Liberato Cacace voor Giuseppe Pezzella Empoli
Video hoogtepunten en samenvatting Empoli - Monza
Opstellingen Empoli - Monza
De opstellingen van Empoli en Monza zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Empoli gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Monza zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Empoli - Monza

Empoli en Monza treffen elkaar in de 1e speelronde van de Serie A van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Fabbri en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Serie A seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Empoli en Monza in de Serie A vond plaats op 21 januari 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Empoli. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Empoli als Monza wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.