Nabeschouwing Genoa - Inter Milan (2-2) || Serie A 2024/2025

Zaterdag 17 augustus 2024 - 18:30 uur

In de Serie A 2024/2025 neemt Genoa het zaterdag 17 augustus 2024 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Inter Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Luigi Ferraris in Genova.

Via de Genoa - Inter Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genoa - Inter Milan (2-2)

De Serie A 2024/2025 wedstrijd tussen Genoa en Inter Milan geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door Alessandro Vogliacco, waarmee Genoa met 1-0 de leiding nam. Inter kwam in de 30e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Marcus Thuram, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 82e minuut zette Marcus Thuram zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Inter de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Genoa nadat Junior Messias in de 95e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn. Genoa kreeg een penalty toegewezen in de 95e minuut, wat de ideale kans was om te scoren. Achter de bal stond Junior Messias die de penalty echter niet wist te benutten, waardoor de 2-2 tussenstand op het scorebord bleef staan.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Genoa - Inter Milan 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genoa - Inter Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Inter Gele kaart voor Henrikh Mkhitaryan Inter
20' Doelpunt Genoa Doelpunt Alessandro Vogliacco Genoa 1-0
30' Doelpunt Inter Doelpunt Marcus Thuram met assist van Nicolò Barella Inter 1-1
36' Marcus Thuram Inter
53' Gele kaart Genoa Gele kaart voor Alberto Gilardino Genoa
60' Wissel Genoa Wissel Johan Vásquez voor Alessandro Vogliacco Genoa
61' Gele kaart Inter Gele kaart voor Alberto Gilardino Inter
63' Gele kaart Genoa Gele kaart voor Pierluigi Gollini Genoa
66' Wissel Inter Wissel Denzel Dumfries voor Matteo Darmian Inter
66' Wissel Inter Wissel Davide Frattesi voor Henrikh Mkhitaryan Inter
71' Wissel Genoa Wissel Stefano Sabelli voor Alessandro Zanoli Genoa
71' Wissel Genoa Wissel Morten Thorsby voor Ruslan Malinovskiy Genoa
75' Wissel Inter Wissel Carlos Augusto voor Federico Dimarco Inter
75' Wissel Inter Wissel Mehdi Taremi voor Hakan Çalhanoğlu Inter
82' Doelpunt Inter Doelpunt Marcus Thuram met assist van Davide Frattesi Inter 1-2
84' Marcus Thuram Inter
86' Wissel Inter Wissel Kristjan Asllani voor Lautaro Martínez Inter
86' Wissel Genoa Wissel Jeff Ekhator voor Milan Badelj Genoa
95' Doelpunt Genoa Doelpunt Junior Messias Genoa 2-2
95' Penalty gemist Genoa Penalty gemist Junior Messias Junior Messias Genoa
99' Gele kaart Inter Gele kaart voor Kristjan Asllani Inter
93' Stefano Sabelli Genoa
Video hoogtepunten en samenvatting Genoa - Inter Milan
Opstellingen Genoa - Inter Milan
De opstellingen van Genoa en Inter Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Genoa gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Inter Milan zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Genoa - Inter Milan

Genoa en Inter Milan treffen elkaar in de 1e speelronde van de Serie A van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ermanno Feliciani en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Serie A seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Genoa en Inter Milan in de Serie A vond plaats op 4 maart 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Inter Milan. Op basis van de afgelopen 32 duels tussen beide teams is Inter Milan favoriet. 20 keer wist de ploeg van Genoa te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Genoa. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.