Nabeschouwing Hellas Verona - Napoli (3-0) || Serie A 2024/2025

Zondag 18 augustus 2024 - 18:30 uur

In de Serie A 2024/2025 neemt Hellas Verona het zondag 18 augustus 2024 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Napoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Marc'Antonio Bentegodi in Verona.

Via de Hellas Verona - Napoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hellas Verona - Napoli (3-0)

Het Serie A duel tussen Hellas Verona en Napoli is onder leiding van scheidsrechter Matteo Marchetti geëindigd in een 3-0 overwinning voor Hellas Verona. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door Dailon Rocha Livramento, waarmee Hellas Verona met 1-0 de leiding nam. Hellas Verona vergrootte in de 75e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Daniel Mosquera op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was Daniel Mosquera van Hellas Verona die de 3-0 wist te maken in de 94e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Matteo Marchetti, waardoor Hellas Verona dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Hellas Verona - Napoli 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hellas Verona - Napoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor Diego Coppola Hellas Verona
21' Wissel Hellas Verona Wissel Reda Belahyane voor Suat Serdar Hellas Verona
30' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor Jackson Tchatchoua Hellas Verona
49' Wissel Napoli Wissel Giacomo Raspadori voor Khvicha Kvaratskhelia Napoli
50' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt Dailon Rocha Livramento met assist van Darko Lazović Hellas Verona 1-0
51' Wissel Napoli Wissel Mathías Olivera voor Leonardo Spinazzola Napoli
58' Wissel Hellas Verona Wissel Tomáš Suslov voor Grigoris Kastanos Hellas Verona
58' Wissel Hellas Verona Wissel Giangiacomo Magnani voor Martin Frese Hellas Verona
73' Wissel Hellas Verona Wissel Abdou Harroui voor Casper Tengstedt Hellas Verona
74' Wissel Hellas Verona Wissel Daniel Mosquera voor Dailon Rocha Livramento Hellas Verona
75' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt Daniel Mosquera met assist van Ondrej Duda Hellas Verona 2-0
77' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor Ondrej Duda Hellas Verona
79' Wissel Napoli Wissel Cyril Ngonge voor Juan Jesus Napoli
79' Wissel Napoli Wissel Walid Cheddira voor Giovanni Simeone Napoli
89' Gele kaart Napoli Gele kaart voor Giacomo Raspadori Napoli
94' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt Daniel Mosquera met assist van Darko Lazović Hellas Verona 3-0
92' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor Reda Belahyane Hellas Verona
Video hoogtepunten en samenvatting Hellas Verona - Napoli
Opstellingen Hellas Verona - Napoli
De opstellingen van Hellas Verona en Napoli zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hellas Verona gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Napoli zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Hellas Verona - Napoli

Hellas Verona en Napoli treffen elkaar in de 1e speelronde van de Serie A van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matteo Marchetti en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Serie A seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Hellas Verona en Napoli in de Serie A vond plaats op 4 februari 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Napoli. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide teams is Napoli favoriet. 13 keer wist de ploeg van Hellas Verona te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Hellas Verona. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.