Nabeschouwing Hellas Verona - Torino (2-3) || Serie A 2024/2025

Vrijdag 20 september 2024 - 20:45 uur

In de Serie A 2024/2025 neemt Hellas Verona het vrijdag 20 september 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Torino. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Marc'Antonio Bentegodi in Verona.

Via de Hellas Verona - Torino live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hellas Verona - Torino (2-3)

Het Serie A duel tussen Hellas Verona en Torino is onder leiding van scheidsrechter Livio Marinelli geëindigd in een 2-3 overwinning voor Torino. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door Antonio Sanabria, waarmee Torino met 0-1 de leiding nam. Hellas Verona kwam in de 12e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Grīgorīs Kastanos, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 21e minuut moest Hellas Verona verder met een man minder nadat Paweł Dawidowicz een rode kaart had gekregen.

Torino kreeg een penalty toegewezen in de 23e minuut, die werd genomen door Antonio Sanabria. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 1-1 op het scorebord bleef staan. In de 33e was het Torino dat op voorsprong kwam te staan na een goal van Duván Zapata. Na 79 minuten kwam Torino op een veiligere 1-3 voorsprong na een goal van Che Adams. Het lukte Hellas Verona na 93 minuten om de achterstand te verkleinen, nadat Daniel Mosquera de 2-3 wist te scoren.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Livio Marinelli bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Torino.

LIVE Hellas Verona - Torino 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hellas Verona - Torino teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Torino Doelpunt Antonio Sanabria Torino 0-1
12' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt Grīgorīs Kastanos met assist van Darko Lazović Hellas Verona 1-1
18' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor Diego Coppola Hellas Verona
21' Rode kaart Hellas Verona Rode kaart voor Paweł Dawidowicz Hellas Verona
23' Penalty gemist Torino Penalty gemist Antonio Sanabria Antonio Sanabria Torino
27' Wissel Hellas Verona Wissel Martin Frese voor Amin Sarr Hellas Verona
33' Doelpunt Torino Doelpunt Duván Zapata met assist van Valentino Lazaro Torino 1-2
46' Wissel Hellas Verona Wissel Flavius Daniliuc voor Darko Lazović Hellas Verona
58' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor Grīgorīs Kastanos Hellas Verona
67' Wissel Torino Wissel Che Adams voor Antonio Sanabria Torino
67' Wissel Hellas Verona Wissel Daniel Mosquera voor Casper Tengstedt Hellas Verona
67' Wissel Torino Wissel Gvidas Gineitis voor Ivan Ilić Torino
67' Wissel Torino Wissel Karol Linetty voor Adrien Tameze Torino
68' Wissel Hellas Verona Wissel Dailon Rocha Livramento voor Grīgorīs Kastanos Hellas Verona
79' Doelpunt Torino Doelpunt Che Adams Torino 1-3
82' Wissel Torino Wissel Ali Dembele voor Sebastian Walukiewicz Torino
87' Wissel Hellas Verona Wissel Mathis Lambourde voor Jackson Tchatchoua Hellas Verona
93' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt Daniel Mosquera met assist van Reda Belahyane Hellas Verona 2-3
92' Wissel Torino Wissel Alieu Njie voor Samuele Ricci Torino
93' Gele kaart Torino Gele kaart voor Ali Dembele Torino
93' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor Dailon Rocha Livramento Hellas Verona
Video hoogtepunten en samenvatting Hellas Verona - Torino
Opstellingen Hellas Verona - Torino
De opstellingen van Hellas Verona en Torino zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hellas Verona gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Torino zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Hellas Verona - Torino

Hellas Verona en Torino treffen elkaar in de 5e speelronde van de Serie A van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Livio Marinelli en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hellas Verona en Torino in de Serie A vond plaats op 12 mei 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Torino. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide teams is Torino favoriet. 6 keer wist de ploeg van Hellas Verona te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Hellas Verona. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Hellas Verona 2
Winst Torino 6
Gelijkspel 10
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hellas Verona op een 8e positie staat, terwijl we Torino terugvinden op de 6e plaats.