Nabeschouwing Inter Milan - Juventus (4-4) || Serie A 2024/2025

Zondag 27 oktober 2024 - 18:00 uur

In de Serie A 2024/2025 neemt Inter Milan het zondag 27 oktober 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Juventus. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milan.

Via de Inter Milan - Juventus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Juventus (4-4)

De Serie A 2024/2025 wedstrijd tussen Inter Milan en Juventus geresulteerd in een gelijkspel. Ondanks het gelijke spel hoefden de supporters in het stadion zich geen moment te vervelen, gezien het aantal doelpunten dat beide ploegen wisten te produceren. Halverwege de wedstrijd stond het 3-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 4-4 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 15 minuten. P. Zieliński maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Inter vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Juventus kwam in de 20e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Dušan Vlahović, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 26e minuut zette Timothy Weah zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Juventus de leiding in de wedstrijd nam.

Na 35 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Henrikh Mkhitaryan de 2-2 maakte voor Inter. In de 37e minuut werd de stand op 3-2 gezet na een benutte penalty van Inter speler P. Zieliński. In de 53e minuut was het D. Dumfries van Inter wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-2 scoorde. Vervolgens was de beurt weer aan Juventus om te scoren. In de 71e minuut zette K. Yıldız de stand op 4-3 in het voordeel van Juventus. Het laatste doelpunt in de wedstrijd maakte de stand weer gelijk. Het was K. Yıldız van Juventus die in de 82e minuut de score op 4-4 zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Marco Guida en eindigde de wedstrijd dus met een 4-4 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Inter Milan - Juventus 4-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Juventus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Penalty Inter Penalty P. Zieliński Inter 1-0
20' Doelpunt Juventus Doelpunt Dušan Vlahović met assist van Weston McKennie Juventus 1-1
26' Doelpunt Juventus Doelpunt Timothy Weah met assist van Francisco Conceição Juventus 1-2
35' Doelpunt Inter Doelpunt Henrikh Mkhitaryan met assist van M. Thuram Inter 2-2
37' Penalty Inter Penalty P. Zieliński Inter 3-2
52' Gele kaart Juventus Gele kaart voor Danilo Juventus
53' Doelpunt Inter Doelpunt D. Dumfries Inter 4-2
59' Gele kaart Inter Gele kaart voor Benjamin Pavard Inter
61' Wissel Juventus Wissel Nicolò Savona voor N. Fagioli Juventus
62' Wissel Juventus Wissel K. Yıldız voor Timothy Weah Juventus
63' Wissel Inter Wissel Yann Bisseck voor Benjamin Pavard Inter
63' Wissel Inter Wissel Davide Frattesi voor P. Zieliński Inter
71' Doelpunt Juventus Doelpunt K. Yıldız met assist van Weston McKennie Juventus 4-3
75' Gele kaart Inter Gele kaart voor D. Dumfries Inter
77' Wissel Inter Wissel Matteo Darmian voor Federico Dimarco Inter
77' Wissel Juventus Wissel Samuel Mbangula voor Dušan Vlahović Juventus
77' Wissel Juventus Wissel Federico Gatti voor Danilo Juventus
82' Doelpunt Juventus Doelpunt K. Yıldız Juventus 4-4
83' Wissel Juventus Wissel Khéphren Thuram voor Weston McKennie Juventus
87' Wissel Inter Wissel Mehdi Taremi voor M. Thuram Inter
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Milan - Juventus
Opstellingen Inter Milan - Juventus
De opstellingen van Inter Milan en Juventus zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Inter Milan gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Juventus zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Inter Milan - Juventus

Inter Milan en Juventus treffen elkaar in de 9e speelronde van de Serie A van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Guida en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Inter Milan en Juventus in de Serie A vond plaats op 4 februari 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Inter Milan. Op basis van de afgelopen 36 duels tussen beide teams is Juventus favoriet. 19 keer wist de ploeg van Inter Milan te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Inter Milan. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Inter Milan 7
Winst Juventus 19
Gelijkspel 10
Totaal 36

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Inter Milan op een 2e positie staat, terwijl we Juventus terugvinden op de 4e plaats.