Nabeschouwing Inter Milan - Lecce (2-0) || Serie A 2024/2025

Zaterdag 24 augustus 2024 - 20:45 uur

In de Serie A 2024/2025 neemt Inter Milan het zaterdag 24 augustus 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Lecce. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milan.

Via de Inter Milan - Lecce live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Lecce (2-0)

Het Serie A duel tussen Inter Milan en Lecce is onder leiding van scheidsrechter Davide Di Marco geëindigd in een 2-0 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Inter kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Matteo Darmian. Een penalty zorgde er later in de 69e minuut voor dat Inter via Hakan Çalhanoğlu op 2-0 kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Inter Milan.

LIVE Inter Milan - Lecce 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Lecce teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Inter Doelpunt Matteo Darmian met assist van Mehdi Taremi Inter 1-0
31' Gele kaart Lecce Gele kaart voor Antonino Gallo Lecce
60' Gele kaart Lecce Gele kaart voor Lameck Banda Lecce
64' Wissel Lecce Wissel Tete Morente voor Lameck Banda Lecce
64' Wissel Lecce Wissel Santiago Pierotti voor Hamza Rafia Lecce
69' Penalty Inter Penalty Hakan Çalhanoğlu Inter 2-0
72' Wissel Inter Wissel Carlos Augusto voor Federico Dimarco Inter
72' Wissel Inter Wissel Denzel Dumfries voor Matteo Darmian Inter
72' Wissel Inter Wissel Davide Frattesi voor Nicolò Barella Inter
76' Wissel Inter Wissel Marko Arnautovic voor Marcus Thuram Inter
82' Wissel Inter Wissel Kristjan Asllani voor Hakan Çalhanoğlu Inter
85' Wissel Lecce Wissel Medon Berisha voor Balthazar Pierret Lecce
86' Wissel Lecce Wissel L. Coulibaly voor Nikola Krstovic Lecce
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Milan - Lecce
Opstellingen Inter Milan - Lecce
De opstellingen van Inter Milan en Lecce zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Inter Milan gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Lecce zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Inter Milan - Lecce

Inter Milan en Lecce treffen elkaar in de 2e speelronde van de Serie A van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Davide Di Marco en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Inter Milan en Lecce in de Serie A vond plaats op 25 februari 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Inter Milan. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is Inter Milan favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl Lecce slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Inter Milan 11
Winst Lecce 1
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Inter Milan op een 7e positie staat, terwijl we Lecce terugvinden op de 20e plaats.