Nabeschouwing Juventus - Como (3-0) || Serie A 2024/2025

Maandag 19 augustus 2024 - 20:45 uur

In de Serie A 2024/2025 neemt Juventus het maandag 19 augustus 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Como. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadium in Torino.

Via de Juventus - Como live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Como (3-0)

Het Serie A duel tussen Juventus en Como is onder leiding van scheidsrechter Matteo Marcenaro geëindigd in een 3-0 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door Samuel Mbangula, waarmee Juventus met 1-0 de leiding nam. Juventus vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Timothy Weah op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was Andrea Cambiaso van Juventus die de 3-0 wist te maken in de 91e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Matteo Marcenaro, waardoor Juventus dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Juventus - Como 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Como teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Como Gele kaart voor Marco Sala Como
22' Wissel Como Wissel Yannik Engelhardt voor Daniele Baselli Como
23' Doelpunt Juventus Doelpunt Samuel Mbangula Juventus 1-0
33' Gele kaart Como Gele kaart voor Yannik Engelhardt Como
46' Doelpunt Juventus Doelpunt Timothy Weah met assist van Kenan Yıldız Juventus 2-0
46' Wissel Juventus Wissel Nicolò Savona voor Timothy Weah Juventus
47' VAR: Afgekeurd doelpunt Dušan Vlahović Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Dušan Vlahović Juventus
56' Wissel Como Wissel Alessandro Gabrielloni voor Andrea Belotti Como
56' Wissel Como Wissel Oliver Abildgaard voor Lucas Da Cunha Como
58' Gele kaart Juventus Gele kaart voor Manuel Locatelli Juventus
63' Wissel Como Wissel Alberto Cerri voor Patrick Cutrone Como
63' Wissel Como Wissel Simone Verdi voor Oliver Abildgaard Como
67' Wissel Juventus Wissel Nicolò Fagioli voor Khéphren Thuram Juventus
72' Gele kaart Como Gele kaart voor Simone Verdi Como
76' Gele kaart Como Gele kaart voor Edoardo Goldaniga Como
79' Wissel Juventus Wissel Douglas Luiz voor Manuel Locatelli Juventus
88' Gele kaart Juventus Gele kaart voor Andrea Cambiaso Juventus
91' Doelpunt Juventus Doelpunt Andrea Cambiaso met assist van Samuel Mbangula Juventus 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus - Como
Opstellingen Juventus - Como
De opstellingen van Juventus en Como zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Juventus gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Como zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Juventus - Como

Juventus en Como treffen elkaar in de 1e speelronde van de Serie A van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matteo Marcenaro en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Serie A seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Juventus en Como elkaar treffen in de Serie A.