Nabeschouwing Lecce - Atalanta (0-4) || Serie A 2024/2025

Maandag 19 augustus 2024 - 18:30 uur

In de Serie A 2024/2025 neemt Lecce het maandag 19 augustus 2024 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Atalanta. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Via del Mare in Lecce.

Via de Lecce - Atalanta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lecce - Atalanta (0-4)

Het Serie A duel tussen Lecce en Atalanta is onder leiding van scheidsrechter Davide Massa geëindigd in een 0-4 overwinning voor Atalanta. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door Marco Brescianini, waarmee Atalanta met 0-1 de leiding nam. Atalanta vergrootte in de 45e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Mateo Retegui op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Atalanta vervolgens op 0-3. Het was Mateo Retegui die vanaf 11 meter wist te scoren in de 57e minuut.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Atalanta in de 66e minuut, nadat Marco Brescianini de 0-4 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Atalanta.

LIVE Lecce - Atalanta 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lecce - Atalanta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Doelpunt Atalanta Doelpunt Marco Brescianini Atalanta 0-1
45' Doelpunt Atalanta Doelpunt Mateo Retegui met assist van Matteo Ruggeri Atalanta 0-2
46' Wissel Lecce Wissel Lameck Banda voor Tete Morente Lecce
46' Wissel Lecce Wissel L. Coulibaly voor Balthazar Pierret Lecce
55' Mateo Retegui Atalanta
57' Penalty Atalanta Penalty Mateo Retegui Atalanta 0-3
60' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor Marten de Roon Atalanta
66' Doelpunt Atalanta Doelpunt Marco Brescianini met assist van Mario Pašalić Atalanta 0-4
68' Wissel Atalanta Wissel Ben Godfrey voor Davide Zappacosta Atalanta
69' Wissel Atalanta Wissel Mitchel Bakker voor Charles De Ketelaere Atalanta
69' Wissel Lecce Wissel Santiago Pierotti voor Nikola Krstovic Lecce
76' Wissel Lecce Wissel Filip Marchwiński voor Ylber Ramadani Lecce
80' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor Éderson Atalanta
83' Wissel Lecce Wissel Medon Berisha voor Hamza Rafia Lecce
84' Wissel Atalanta Wissel Federico Cassa voor Mateo Retegui Atalanta
89' Wissel Atalanta Wissel Marco Palestra voor Marco Brescianini Atalanta
89' Wissel Atalanta Wissel Ibrahim Sulemana voor Mario Pašalić Atalanta
Video hoogtepunten en samenvatting Lecce - Atalanta
Opstellingen Lecce - Atalanta
De opstellingen van Lecce en Atalanta zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lecce gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Atalanta zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Lecce - Atalanta

Lecce en Atalanta treffen elkaar in de 1e speelronde van de Serie A van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Davide Massa en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Serie A seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Lecce en Atalanta in de Serie A vond plaats op 18 mei 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atalanta. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Atalanta favoriet. 5 keer wist de ploeg van Lecce te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Lecce. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.