Nabeschouwing Lecce - Cagliari (1-0) || Serie A 2024/2025

Zaterdag 31 augustus 2024 - 18:30 uur

In de Serie A 2024/2025 neemt Lecce het zaterdag 31 augustus 2024 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Cagliari. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Via del Mare in Lecce.

Via de Lecce - Cagliari live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lecce - Cagliari (1-0)

Het Serie A duel tussen Lecce en Cagliari is onder leiding van scheidsrechter Michael Fabbri geëindigd in een 1-0 overwinning voor Lecce. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door Nikola Krstovic, waarmee Lecce met 1-0 de leiding nam. In de 46e minuut moest Patrick Dorgu van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Michael Fabbri een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Lecce verder met een speler minder.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Lecce.

LIVE Lecce - Cagliari 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lecce - Cagliari teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor Rémi Oudin Cagliari
26' Doelpunt Lecce Doelpunt Nikola Krstovic met assist van Kialonda Gaspar Lecce 1-0
45' Patrick Dorgu Lecce
46' Rode kaart Lecce Rode kaart voor Patrick Dorgu Lecce
46' Wissel Cagliari Wissel José Luis Palomino voor Gabriele Zappa Cagliari
46' Wissel Cagliari Wissel Gianluca Lapadula voor Matteo Prati Cagliari
48' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor Gabriele Zappa Cagliari
56' Wissel Lecce Wissel Tete Morente voor Rémi Oudin Lecce
65' Gele kaart Lecce Gele kaart voor Gianluca Lapadula Lecce
68' Wissel Cagliari Wissel Nicolas Viola voor Alessandro Deiola Cagliari
68' Wissel Cagliari Wissel Mattia Felici voor Paulo Azzi Cagliari
70' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor Wladimiro Falcone Cagliari
70' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor Răzvan Marin Cagliari
75' Wissel Lecce Wissel L. Coulibaly voor Lameck Banda Lecce
75' Wissel Lecce Wissel Santiago Pierotti voor F. Guilbert Lecce
75' Wissel Lecce Wissel Gaby Jean voor Balthazar Pierret Lecce
82' Wissel Cagliari Wissel Leonardo Pavoletti voor Roberto Piccoli Cagliari
94' Wissel Lecce Wissel Ante Rebic voor Nikola Krstovic Lecce
Video hoogtepunten en samenvatting Lecce - Cagliari
Opstellingen Lecce - Cagliari
De opstellingen van Lecce en Cagliari zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lecce gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Cagliari zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Lecce - Cagliari

Lecce en Cagliari treffen elkaar in de 3e speelronde van de Serie A van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Fabbri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lecce en Cagliari in de Serie A vond plaats op 5 mei 2024 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 12 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Lecce als Cagliari wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 6 keer in een gelijkspel.

Winst Lecce 3
Winst Cagliari 3
Gelijkspel 6
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lecce op een 20e positie staat, terwijl we Cagliari terugvinden op de 13e plaats.