Nabeschouwing Lecce - Fiorentina (0-6) || Serie A 2024/2025

Zondag 20 oktober 2024 - 15:00 uur

In de Serie A 2024/2025 neemt Lecce het zondag 20 oktober 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Fiorentina. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Via del Mare in Lecce.

Via de Lecce - Fiorentina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lecce - Fiorentina (0-6)

Het Serie A duel tussen Lecce en Fiorentina is onder leiding van scheidsrechter Francesco Fourneau geëindigd in een 0-6 overwinning voor Fiorentina. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door Danilo Cataldi, waarmee Fiorentina met 0-1 de leiding nam. Fiorentina vergrootte in de 34e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Andrea Colpani op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 43e minuut moest Lecce verder met een man minder nadat Antonino Gallo een rode kaart had gekregen.

In de 45e minuut volgde een derde treffer van Fiorentina, waarmee Danilo Cataldi zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam Fiorentina geen gas terug, waardoor in de 54e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van Andrea Colpani. De vijfde treffer van Fiorentina viel in de 61e minuut en kwam op naam te staan van Lucas Beltrán. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 72e minuut was het Fiorentina dat via Fabiano Parisi de stand op 0-6 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Francesco Fourneau en eindigde de wedstrijd dus met een 0-6 stand in het voordeel van Fiorentina, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Lecce - Fiorentina 0-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lecce - Fiorentina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Wissel Fiorentina Wissel Lucas Beltrán voor Albert Guðmundsson Fiorentina
18' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor Andrea Colpani Fiorentina
20' Doelpunt Fiorentina Doelpunt Danilo Cataldi met assist van Edoardo Bove Fiorentina 0-1
34' Doelpunt Fiorentina Doelpunt Andrea Colpani Fiorentina 0-2
42' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor Yacine Adli Fiorentina
43' Rode kaart Lecce Rode kaart voor Antonino Gallo Lecce
45' Doelpunt Fiorentina Doelpunt Danilo Cataldi Fiorentina 0-3
46' Wissel Lecce Wissel Lassana Coulibaly voor Balthazar Pierret Lecce
46' Wissel Fiorentina Wissel Christian Kouamé voor Moise Kean  Fiorentina
46' Wissel Lecce Wissel Lameck Banda voor Rémi Oudin Lecce
46' Wissel Lecce Wissel Tete Morente voor Ante Rebić Lecce
54' Doelpunt Fiorentina Doelpunt Andrea Colpani Fiorentina 0-4
57' Wissel Fiorentina Wissel Amir Richardson voor Yacine Adli Fiorentina
57' Wissel Fiorentina Wissel Riccardo Sottil voor Edoardo Bove Fiorentina
59' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor R. Gosens Fiorentina
61' Doelpunt Fiorentina Doelpunt Lucas Beltrán met assist van Christian Kouamé Fiorentina 0-5
66' Wissel Fiorentina Wissel Fabiano Parisi voor R. Gosens Fiorentina
72' Doelpunt Fiorentina Doelpunt Fabiano Parisi met assist van Andrea Colpani Fiorentina 0-6
75' Wissel Lecce Wissel Mohamed Kaba voor Y. Ramadani Lecce
80' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor Luca Ranieri Fiorentina
85' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor Amir Richardson Fiorentina
87' Wissel Lecce Wissel Gaby Jean voor Frédéric Guilbert Lecce
Video hoogtepunten en samenvatting Lecce - Fiorentina
Opstellingen Lecce - Fiorentina
De opstellingen van Lecce en Fiorentina zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lecce gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Fiorentina zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Lecce - Fiorentina

Lecce en Fiorentina treffen elkaar in de 8e speelronde van de Serie A van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Francesco Fourneau en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lecce en Fiorentina in de Serie A vond plaats op 2 februari 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lecce. Op basis van de afgelopen 14 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Lecce als Fiorentina wisten 5 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 4 keer in een gelijkspel.

Winst Lecce 5
Winst Fiorentina 5
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lecce op een 18e positie staat, terwijl we Fiorentina terugvinden op de 10e plaats.