Nabeschouwing Milan - Udinese (1-0) || Serie A 2024/2025

Zaterdag 19 oktober 2024 - 18:00 uur

In de Serie A 2024/2025 neemt Milan het zaterdag 19 oktober 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Udinese. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milan.

Via de Milan - Udinese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milan - Udinese (1-0)

Het Serie A duel tussen Milan en Udinese is onder leiding van scheidsrechter Daniele Chiffi geëindigd in een 1-0 overwinning voor Milan. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door Samuel Chukwueze, waarmee Milan met 1-0 de leiding nam. In de 29e minuut moest T. Reijnders van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Daniele Chiffi een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Milan verder met een speler minder.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Milan.

LIVE Milan - Udinese 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milan - Udinese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Milan Doelpunt Samuel Chukwueze met assist van Christian Pulišić Milan 1-0
29' Rode kaart Milan Rode kaart voor T. Reijnders Milan
43' Gele kaart Udinese Gele kaart voor Jaka Bijol Udinese
46' Wissel Milan Wissel Yunus Musah voor Noah Okafor Milan
49' Gele kaart Milan Gele kaart voor Filippo Terracciano Milan
60' Wissel Udinese Wissel Keinan Davis voor Iker Bravo Udinese
61' Wissel Udinese Wissel Hassane Kamara voor Kingsley Ehizibue Udinese
69' Wissel Udinese Wissel Jürgen Ekkelenkamp voor Oier Zarraga Udinese
70' Wissel Udinese Wissel Martín Payero voor Sandi Lovrić Udinese
73' Wissel Milan Wissel Tammy Abraham voor Álvaro Morata Milan
78' Wissel Milan Wissel Ruben Loftus-Cheek voor Tammy Abraham Milan
81' Wissel Udinese Wissel Brenner voor J. Karlström Udinese
83' Gele kaart Udinese Gele kaart voor Lorenzo Lucca Udinese
88' Wissel Milan Wissel Fikayo Tomori voor Samuel Chukwueze Milan
89' Gele kaart Udinese Gele kaart voor Hassane Kamara Udinese
95' VAR: Afgekeurd doelpunt Christian Kabasele Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Christian Kabasele Udinese
90' Gele kaart Milan Gele kaart voor M. Maignan Milan
Video hoogtepunten en samenvatting Milan - Udinese
Opstellingen Milan - Udinese
De opstellingen van Milan en Udinese zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Milan gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Udinese zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Milan - Udinese

Milan en Udinese treffen elkaar in de 8e speelronde van de Serie A van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Chiffi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Milan en Udinese in de Serie A vond plaats op 20 januari 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Milan. Op basis van de afgelopen 38 duels tussen beide ploegen is Milan favoriet. De thuisploeg wist 18 keer te winnen, terwijl Udinese slechts 11 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Milan 18
Winst Udinese 11
Gelijkspel 9
Totaal 38

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Milan op een 6e positie staat, terwijl we Udinese terugvinden op de 3e plaats.