Nabeschouwing Milan - Venezia (4-0) || Serie A 2024/2025

Zaterdag 14 september 2024 - 20:45 uur

In de Serie A 2024/2025 neemt Milan het zaterdag 14 september 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Venezia. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milan.

Via de Milan - Venezia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milan - Venezia (4-0)

Het Serie A duel tussen Milan en Venezia is onder leiding van scheidsrechter Davide Di Marco geëindigd in een 4-0 overwinning voor Milan. Na 45 minuten stond er een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Milan kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van T. Hernández. Milan vergrootte in de 16e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Y. Fofana op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Milan vervolgens op 3-0. Het was C. Pulišić die vanaf 11 meter wist te scoren in de 25e minuut.

T. Abraham zette Milan even later op 4-0 nadat hij een door scheidsrechter Davide Di Marco toegekende penalty wist te benutten. In de 73e minuut moest Venezia verder met een man minder, nadat Hans Nicolussi Caviglia een tweede gele kaart kreeg.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Milan.

LIVE Milan - Venezia 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milan - Venezia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Milan Doelpunt T. Hernández met assist van Rafael Leão Milan 1-0
16' Doelpunt Milan Doelpunt Y. Fofana met assist van C. Pulišić Milan 2-0
25' Penalty Milan Penalty C. Pulišić Milan 3-0
28' Gele kaart Venezia Gele kaart voor Joel Schingtienne Venezia
29' Penalty Milan Penalty T. Abraham Milan 4-0
38' Gele kaart Milan Gele kaart voor M. Gabbia Milan
63' Wissel Milan Wissel N. Okafor voor T. Reijnders Milan
64' Wissel Venezia Wissel John Yeboah voor Gaetano Oristanio Venezia
64' Wissel Venezia Wissel Issa Doumbia voor Alfred Duncan Venezia
64' Wissel Milan Wissel Álvaro Morata voor Rafael Leão Milan
67' Gele kaart Venezia Gele kaart voor Hans Nicolussi Caviglia Venezia
71' VAR: Afgekeurd doelpunt Rafael Leão Afgekeurd doelpunt vanwege overtreding Rafael Leão Milan
72' Francesco Zampano Venezia
73' Tweede gele kaart Venezia Tweede gele kaart voor Hans Nicolussi Caviglia Venezia
74' Wissel Milan Wissel Y. Musah voor T. Abraham Milan
79' Wissel Venezia Wissel Magnus Kofod Andersen voor C. Pulišić Venezia
79' Wissel Milan Wissel S. Chukwueze voor Gianluca Busio Milan
79' Wissel Venezia Wissel Antonio Raimondo voor Joel Pohjanpalo Venezia
79' Wissel Milan Wissel K. Zeroli voor Y. Fofana Milan
89' Wissel Venezia Wissel Franco Carboni voor Francesco Zampano Venezia
Video hoogtepunten en samenvatting Milan - Venezia
Opstellingen Milan - Venezia
De opstellingen van Milan en Venezia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Milan gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Venezia zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Milan - Venezia

Milan en Venezia treffen elkaar in de 4e speelronde van de Serie A van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Davide Di Marco en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Milan en Venezia in de Serie A vond plaats op 9 januari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Milan. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Milan favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Venezia slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Milan 2
Winst Venezia 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Milan op een 17e positie staat, terwijl we Venezia terugvinden op de 20e plaats.