Nabeschouwing Monza - Genoa (0-1) || Serie A 2024/2025

Zaterdag 24 augustus 2024 - 20:45 uur

In de Serie A 2024/2025 neemt Monza het zaterdag 24 augustus 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Genoa. De wedstrijd wordt gespeeld in U-Power Stadium in Monza.

Via de Monza - Genoa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Monza - Genoa (0-1)

Het Serie A duel tussen Monza en Genoa is onder leiding van scheidsrechter Maurizio Mariani geëindigd in een 0-1 overwinning voor Genoa. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 52e minuut door Andrea Pinamonti, waarmee Genoa met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Genoa uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Monza - Genoa 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Monza - Genoa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Gele kaart Monza Gele kaart voor Armando Izzo Monza
52' Doelpunt Genoa Doelpunt Andrea Pinamonti met assist van Stefano Sabelli Genoa 0-1
45' Wissel Genoa Wissel Alessandro Vogliacco voor Mattia Bani Genoa
59' Gele kaart Genoa Gele kaart voor Koni De Winter Genoa
62' Wissel Genoa Wissel Ruslan Malinovskiy voor Milan Badelj Genoa
62' Wissel Genoa Wissel Milan Djuric voor Vitinha Genoa
62' Wissel Monza Wissel Gianluca Caprari voor Daniel Maldini Monza
62' Wissel Genoa Wissel Morten Thorsby voor Stefano Sabelli Genoa
62' Wissel Monza Wissel Alessandro Zanoli voor Andrea Petagna Monza
68' Wissel Genoa Wissel Caleb Ekuban voor Andrea Pinamonti Genoa
75' Wissel Monza Wissel Samuele Vignato voor Dany Mota Monza
75' Wissel Monza Wissel Roberto Gagliardini voor Armando Izzo Monza
85' Wissel Monza Wissel Pedro Pereira voor Samuele Birindelli Monza
95' Gele kaart Genoa Gele kaart voor Ruslan Malinovskiy Genoa
96' Gele kaart Monza Gele kaart voor Pablo Marí Monza
92' Gele kaart Genoa Gele kaart voor Morten Thorsby Genoa
Video hoogtepunten en samenvatting Monza - Genoa
Opstellingen Monza - Genoa
De opstellingen van Monza en Genoa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Monza gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Genoa zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Monza - Genoa

Monza en Genoa treffen elkaar in de 2e speelronde van de Serie A van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Maurizio Mariani en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Monza en Genoa in de Serie A vond plaats op 9 maart 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Monza. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Monza favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Genoa slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Monza 2
Winst Genoa 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Monza op een 14e positie staat, terwijl we Genoa terugvinden op de 9e plaats.