LIVE Udinese - Inter Milan (0-1) || Serie A 2024/2025

Zaterdag 28 september 2024 - 15:00 uur (22')



In de Serie A 2024/2025 neemt Udinese het zaterdag 28 september 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Inter Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Global Energy Stadium in Dingwall.

Via de Udinese - Inter Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Udinese Gelijk Winst Inter Milan
7x inzet 4.6x inzet 1.44x inzet
LIVE Udinese - Inter Milan 0-1 22'

Deze wedstrijd wordt op dit moment gespeeld. Hieronder kan je de wedstrijd Udinese - Inter Milan live volgen. De wedstrijd bevindt zich momenteel in de 22e minuut en de actuele stand is 0-1.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
1' Doelpunt Inter Doelpunt Davide Frattesi met assist van Matteo Darmian Inter 0-1
Video hoogtepunten en samenvatting Udinese - Inter Milan
Opstellingen Udinese - Inter Milan
De opstellingen van Udinese en Inter Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Udinese gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Inter Milan zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Kosta Runjaic
Voorbeschouwing Udinese - Inter Milan

Udinese en Inter Milan treffen elkaar in de 6e speelronde van de Serie A van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Luca Sacchi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Udinese en Inter Milan in de Serie A vond plaats op 8 april 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Inter Milan. Op basis van de afgelopen 38 duels tussen beide teams is Inter Milan favoriet. 24 keer wist de ploeg van Udinese te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Udinese. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Udinese 7
Winst Inter Milan 24
Gelijkspel 7
Totaal 38

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Udinese op een 4e positie staat, terwijl we Inter Milan terugvinden op de 7e plaats.

Tags
Udinese - Inter Milan Opstelling Udinese Opstelling Inter Milan Live Udinese - Inter Milan Live Udinese - Inter Milan kijken Udinese - Inter Milan kijken Live Udinese - Inter Milan stream Udinese - Inter Milan Fox Sports Nabeschouwing Udinese - Inter Milan Uitslag Udinese - Inter Milan Statistieken Udinese - Inter Milan Serie A 2024/2025 Udinese - Inter Milan wedden Udinese - Inter Milan gokken Udinese - Inter Milan Unibet