Nabeschouwing Udinese - Lazio (2-1) || Serie A 2024/2025

Zaterdag 24 augustus 2024 - 18:30 uur

In de Serie A 2024/2025 neemt Udinese het zaterdag 24 augustus 2024 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Lazio. De wedstrijd wordt gespeeld in Dacia Arena in Udine.

Via de Udinese - Lazio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Udinese - Lazio (2-1)

Het Serie A duel tussen Udinese en Lazio is onder leiding van scheidsrechter Daniele Doveri geëindigd in een 2-1 overwinning voor Udinese. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Udinese kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Lorenzo Lucca. Udinese vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Florian Thauvin op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 68e minuut kreeg Hassane Kamara van Udinese voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Udinese de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat Gustav Isaksen namens Lazio in de 95e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Daniele Doveri, waardoor Udinese dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Udinese - Lazio 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Udinese - Lazio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Udinese Doelpunt Lorenzo Lucca met assist van Florian Thauvin Udinese 1-0
7' Lorenzo Lucca Udinese
32' Gele kaart Udinese Gele kaart voor Lautaro Giannetti Udinese
46' Wissel Lazio Wissel Patric voor Nicolò Casale Lazio
49' Gele kaart Udinese Gele kaart voor Hassane Kamara Udinese
49' Doelpunt Udinese Doelpunt Florian Thauvin Udinese 2-0
60' Wissel Lazio Wissel Gustav Isaksen voor Tijjani Noslin Lazio
60' Wissel Lazio Wissel B. Dia voor Fisayo Dele-Bashiru Lazio
62' Gele kaart Udinese Gele kaart voor Martín Payero Udinese
66' Wissel Udinese Wissel Jurgen Ekkelenkamp voor Brenner Udinese
66' Wissel Udinese Wissel Sandi Lovric voor Martín Payero Udinese
68' Tweede gele kaart Udinese Tweede gele kaart voor Hassane Kamara Udinese
75' Wissel Udinese Wissel Christian Kabasele voor Florian Thauvin Udinese
76' Wissel Udinese Wissel Oier Zarraga voor Lautaro Giannetti Udinese
80' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Alessio Romagnoli Lazio
82' Wissel Lazio Wissel Elseid Hysaj voor Adam Marusic Lazio
82' Wissel Lazio Wissel Loum Tchaouna voor Mattia Zaccagni Lazio
83' Wissel Udinese Wissel Keinan Davis voor Lorenzo Lucca Udinese
95' Doelpunt Lazio Doelpunt Gustav Isaksen Lazio 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Udinese - Lazio
Opstellingen Udinese - Lazio
De opstellingen van Udinese en Lazio zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Udinese gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Lazio zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Udinese - Lazio

Udinese en Lazio treffen elkaar in de 2e speelronde van de Serie A van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Doveri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Udinese en Lazio in de Serie A vond plaats op 11 maart 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Udinese. Op basis van de afgelopen 37 duels tussen beide teams is Lazio favoriet. 18 keer wist de ploeg van Udinese te winnen, tegenover 9 winstpartijen voor Udinese. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Udinese 9
Winst Lazio 18
Gelijkspel 10
Totaal 37

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Udinese op een 10e positie staat, terwijl we Lazio terugvinden op de 4e plaats.