Nabeschouwing Udinese - Lecce (1-0) || Serie A 2024/2025

Zaterdag 5 oktober 2024 - 15:00 uur

In de Serie A 2024/2025 neemt Udinese het zaterdag 5 oktober 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Lecce. De wedstrijd wordt gespeeld in Global Energy Stadium in Dingwall.

Via de Udinese - Lecce live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Udinese - Lecce (1-0)

Het Serie A duel tussen Udinese en Lecce is onder leiding van scheidsrechter Maurizio Mariani geëindigd in een 1-0 overwinning voor Udinese. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 75e minuut door Jordan Zemura, waarmee Udinese met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Udinese uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Udinese - Lecce 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Udinese - Lecce teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Udinese Gele kaart voor Kingsley Ehizibue Udinese
36' Gele kaart Lecce Gele kaart voor Ante Rebić Lecce
40' Gele kaart Lecce Gele kaart voor Federico Baschirotto Lecce
46' Wissel Udinese Wissel Keinan Davis voor Brenner Udinese
63' Wissel Lecce Wissel Santiago Pierotti voor Ante Rebić Lecce
63' Wissel Lecce Wissel Hamza Rafia voor Balthazar Pierret Lecce
67' Wissel Udinese Wissel Hassane Kamara voor Kingsley Ehizibue Udinese
72' Gele kaart Udinese Gele kaart voor Hassane Kamara Udinese
75' Doelpunt Udinese Doelpunt Jordan Zemura Udinese 1-0
78' Wissel Udinese Wissel Arthur Atta voor Oier Zarraga Udinese
78' Wissel Udinese Wissel Iker Bravo voor Lorenzo Lucca Udinese
79' Wissel Lecce Wissel Tete Morente voor Ylber Ramadani Lecce
79' Wissel Lecce Wissel Rémi Oudin voor Frédéric Guilbert Lecce
95' Wissel Udinese Wissel James Abankwah voor Jordan Zemura Udinese
Video hoogtepunten en samenvatting Udinese - Lecce
Opstellingen Udinese - Lecce
De opstellingen van Udinese en Lecce zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Udinese gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Lecce zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Kosta Runjaic
Voorbeschouwing Udinese - Lecce

Udinese en Lecce treffen elkaar in de 7e speelronde van de Serie A van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Maurizio Mariani en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Udinese en Lecce in de Serie A vond plaats op 13 mei 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Udinese. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is Udinese favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Lecce slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Udinese 7
Winst Lecce 4
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Udinese op een 6e positie staat, terwijl we Lecce terugvinden op de 15e plaats.