Nabeschouwing Club Brugge - Standard Luik (2-1) || Belgische Super Cup 2016/2017

Zaterdag 23 juli 2016 - 20:00 uur

In de Belgische Super Cup 2016/2017 neemt Club Brugge het zaterdag 23 juli 2016 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Standard Luik.

Via de Club Brugge - Standard Luik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge - Standard Luik (2-1)

Het Belgische Super Cup duel tussen Club Brugge en Standard Luik is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Club Brugge. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door I. Santini, waarmee Standard Liège met 0-1 de leiding nam. In de 41e minuut moest H. Vanaken van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Club Brugge verder met een speler minder. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte J. Izquierdo namens Club Brugge in de 51e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

In de 62e minuut was het Club Brugge dat op een 2-1 voorsprong kwam na een goal van R. Vormer, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Club Brugge een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Club Brugge - Standard Luik
2
1
LIVE Club Brugge - Standard Luik 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge - Standard Luik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Doelpunt Standard Liège Doelpunt I. Santini met assist van A. Trebel Standard Liège 0-1
41' Rode kaart Club Brugge Rode kaart voor H. Vanaken Club Brugge
44' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor I. Cissé Standard Liège
51' Doelpunt Club Brugge Doelpunt J. Izquierdo met assist van Claudemir Club Brugge 1-1
59' Wissel Standard Liège Wissel R. Emond voor I. Santini Standard Liège
62' Doelpunt Club Brugge Doelpunt R. Vormer met assist van J. Izquierdo Club Brugge 2-1
63' Wissel Club Brugge Wissel Abdoulay Diaby voor L. Refaelov Club Brugge
66' Wissel Standard Liège Wissel J. Legear voor F. Miya Standard Liège
71' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor Claudemir Club Brugge
76' Wissel Standard Liège Wissel M. Yattara voor I. Cissé Standard Liège
78' Wissel Club Brugge Wissel B. Bolingoli Mbombo voor J. Izquierdo Club Brugge
85' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor J. Vossen Club Brugge
93' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor M. Yattara Standard Liège
92' Wissel Club Brugge Wissel Wesley voor J. Vossen Club Brugge