Nabeschouwing Adana Demirspor - Rizespor (1-2) || Super Lig 2024/2025

Zaterdag 17 augustus 2024 - 20:45 uur

In de Super Lig 2024/2025 neemt Adana Demirspor het zaterdag 17 augustus 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Rizespor. De wedstrijd wordt gespeeld in 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu in Adana.

Via de Adana Demirspor - Rizespor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Adana Demirspor - Rizespor (1-2)

Het Super Lig duel tussen Adana Demirspor en Rizespor is onder leiding van scheidsrechter Cihan Aydın geëindigd in een 1-2 overwinning voor Rizespor. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door Khusniddin Alikulov, waarmee Rizespor met 0-1 de leiding nam. Rizespor vergrootte in de 74e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Ali Sowe op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Vlak voor tijd werd de stand 1-2 doordat Yusuf Barası van Adana Demirspor een penalty wist te benutten in de 97e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Cihan Aydın, waardoor Rizespor dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Adana Demirspor - Rizespor 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Adana Demirspor - Rizespor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Doelpunt Rizespor Doelpunt Khusniddin Alikulov met assist van Casper Højer Rizespor 0-1
46' Wissel Adana Demirspor Wissel Nabil Alioui voor Tayfun Aydoğan Adana Demirspor
53' Gele kaart Adana Demirspor Gele kaart voor Yusuf Sari Adana Demirspor
64' Wissel Rizespor Wissel Amir Hadziahmetovic voor Dal Varesanovic Rizespor
67' Wissel Adana Demirspor Wissel Abat Aymbetov voor José Rodríguez Adana Demirspor
74' Doelpunt Rizespor Doelpunt Ali Sowe met assist van Taha Şahin Rizespor 0-2
76' Wissel Adana Demirspor Wissel Bünyamin Balat voor Yusuf Sari Adana Demirspor
76' Wissel Rizespor Wissel Emrecan Bulut voor Altin Zeqiri Rizespor
76' Wissel Adana Demirspor Wissel Abdulsamet Burak voor Jovan Manev Adana Demirspor
82' Wissel Adana Demirspor Wissel Ali Yavuz Kol voor Edouard Michut Adana Demirspor
91' Wissel Rizespor Wissel Martin Minchev voor David Akintola Rizespor
97' Penalty Adana Demirspor Penalty Yusuf Barası Adana Demirspor 1-2
91' Wissel Rizespor Wissel Anıl Yaşar voor Ibrahim Olawoyin Rizespor
95' Gele kaart Adana Demirspor Gele kaart voor Semih Güler Adana Demirspor
Video hoogtepunten en samenvatting Adana Demirspor - Rizespor
Opstellingen Adana Demirspor - Rizespor
De opstellingen van Adana Demirspor en Rizespor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Adana Demirspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rizespor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.