Nabeschouwing Alanyaspor - Eyüpspor (1-1) || Super Lig 2024/2025

Zondag 11 augustus 2024 - 20:45 uur

In de Super Lig 2024/2025 neemt Alanyaspor het zondag 11 augustus 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Eyüpspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Bahçeşehir Okulları Arena in Alanya.

Via de Alanyaspor - Eyüpspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alanyaspor - Eyüpspor (1-1)

De Super Lig 2024/2025 wedstrijd tussen Alanyaspor en Eyüpspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Arda Turan in de 19e minuut, waardoor Eyüpspor met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 64 minuten was het Samu Sáiz die Eyüpspor op een 0-1 voorsprong zette. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte Sergio Duvan Córdova Lezama namens Alanyaspor in de 76e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Alanyaspor - Eyüpspor 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alanyaspor - Eyüpspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Eyüpspor Gele kaart voor Ahmed Kutucu Eyüpspor
19' Rode kaart Eyüpspor Rode kaart voor Arda Turan Eyüpspor
36' Wissel Eyüpspor Wissel Samu Sáiz voor Recep Niyaz Eyüpspor
62' Wissel Eyüpspor Wissel Taşkın İlter voor Fredrik Midtsjø Eyüpspor
62' Wissel Eyüpspor Wissel Umut Meraş voor Caner Erkin Eyüpspor
64' Doelpunt Eyüpspor Doelpunt Samu Sáiz met assist van Ahmed Kutucu Eyüpspor 0-1
66' Wissel Alanyaspor Wissel Serdar Dursun voor Yusuf Özdemir Alanyaspor
66' Wissel Alanyaspor Wissel Gaius Makouta voor Nicolas Janvier Alanyaspor
76' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt Sergio Duvan Córdova Lezama met assist van Loide Augusto Alanyaspor 1-1
80' Wissel Eyüpspor Wissel Anastasios Chatzigiovanis voor Ahmed Kutucu Eyüpspor
80' Wissel Eyüpspor Wissel Tayfur Bingöl voor Emre Akbaba Eyüpspor
87' Wissel Alanyaspor Wissel Furkan Bayır voor Sergio Duvan Córdova Lezama Alanyaspor
95' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor Nuno Lima Alanyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Alanyaspor - Eyüpspor
Opstellingen Alanyaspor - Eyüpspor
De opstellingen van Alanyaspor en Eyüpspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Alanyaspor gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Eyüpspor zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Arda Turan
Voorbeschouwing Alanyaspor - Eyüpspor

Alanyaspor en Eyüpspor treffen elkaar in de 1e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Oğuzhan Çakır en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Super Lig seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Alanyaspor en Eyüpspor elkaar treffen in de Super Lig.