Nabeschouwing Antalyaspor - Galatasaray (0-3) || Super Lig 2024/2025

Zaterdag 19 oktober 2024 - 18:00 uur

In de Super Lig 2024/2025 neemt Antalyaspor het zaterdag 19 oktober 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Galatasaray. De wedstrijd wordt gespeeld in Antalya Stadyumu in Antalya.

Via de Antalyaspor - Galatasaray live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antalyaspor - Galatasaray (0-3)

Het Super Lig duel tussen Antalyaspor en Galatasaray is onder leiding van scheidsrechter Ali Şansalan geëindigd in een 0-3 overwinning voor Galatasaray. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door Mauro Icardi, waarmee Galatasaray met 0-1 de leiding nam. Galatasaray vergrootte in de 52e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Mauro Icardi op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was Victor Osimhen van Galatasaray die de 0-3 wist te maken in de 92e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ali Şansalan, waardoor Galatasaray dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Antalyaspor - Galatasaray 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antalyaspor - Galatasaray teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Galatasaray Doelpunt Mauro Icardi met assist van Dries Mertens Galatasaray 0-1
20' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Lucas Torreira Galatasaray
23' Wissel Galatasaray Wissel Berkan Kutlu voor Ismail Jakobs Galatasaray
30' Wissel Antalyaspor Wissel Erdoğan Yeşilyurt voor Mert Yilmaz Antalyaspor
39' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Berkan Kutlu Galatasaray
41' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Güray Vural Antalyaspor
46' Wissel Antalyaspor Wissel Moussa Djenepo voor Andros Townsend Antalyaspor
46' Wissel Antalyaspor Wissel Adolfo Gaich voor Sander van de Streek Antalyaspor
52' Doelpunt Galatasaray Doelpunt Mauro Icardi met assist van Y. Akgün Galatasaray 0-2
64' Wissel Antalyaspor Wissel Jakub Kałuziński voor Erdal Rakip Antalyaspor
71' Wissel Galatasaray Wissel B. Yılmaz voor K. Ayhan Galatasaray
71' Wissel Galatasaray Wissel Hakim Ziyech voor Dries Mertens Galatasaray
74' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Moussa Djenepo Antalyaspor
78' Wissel Galatasaray Wissel Michy Batshuayi voor Y. Akgün Galatasaray
78' Wissel Galatasaray Wissel Victor Osimhen voor Mauro Icardi Galatasaray
80' VAR: Afgekeurd doelpunt Victor Osimhen Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Victor Osimhen Galatasaray
83' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Davinson Sánchez Galatasaray
87' Wissel Antalyaspor Wissel Emre Uzun voor Veysel Sarı Antalyaspor
92' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Hakim Ziyech Galatasaray
92' Doelpunt Galatasaray Doelpunt Victor Osimhen Galatasaray 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting Antalyaspor - Galatasaray
Opstellingen Antalyaspor - Galatasaray
De opstellingen van Antalyaspor en Galatasaray zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Antalyaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Galatasaray zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Alexsandro de Souza
Voorbeschouwing Antalyaspor - Galatasaray

Antalyaspor en Galatasaray treffen elkaar in de 9e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ali Şansalan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Antalyaspor en Galatasaray in de Super Lig vond plaats op 26 februari 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Galatasaray. Op basis van de afgelopen 32 duels tussen beide teams is Galatasaray favoriet. 17 keer wist de ploeg van Antalyaspor te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Antalyaspor. 11 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Antalyaspor 4
Winst Galatasaray 17
Gelijkspel 11
Totaal 32

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Antalyaspor op een 14e positie staat, terwijl we Galatasaray terugvinden op de 1e plaats.