Nabeschouwing Antalyaspor - Göztepe (0-0) || Super Lig 2024/2025

Zaterdag 10 augustus 2024 - 20:45 uur

In de Super Lig 2024/2025 neemt Antalyaspor het zaterdag 10 augustus 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Göztepe. De wedstrijd wordt gespeeld in Antalya Stadyumu in Antalya.

Via de Antalyaspor - Göztepe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antalyaspor - Göztepe (0-0)

De Super Lig 2024/2025 wedstrijd tussen Antalyaspor en Göztepe geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Antalyaspor dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Antalyaspor, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Zorbay Küçük niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Antalyaspor - Göztepe 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antalyaspor - Göztepe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Erdal Rakip Antalyaspor
47' VAR: Afgekeurd doelpunt Güray Vural Afgekeurd doelpunt vanwege hands Güray Vural Antalyaspor
55' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor Anthony Dennis Göztepe
63' Wissel Antalyaspor Wissel Emre Uzun voor Sander van de Streek Antalyaspor
64' Wissel Göztepe Wissel David Tijanic voor Yalçın Kayan Göztepe
64' Wissel Antalyaspor Wissel Braian Samudio voor Sam Larsson Antalyaspor
64' Wissel Göztepe Wissel Doğan Erdoğan voor Isaac Solet Göztepe
68' Wissel Göztepe Wissel Taha Altıkardeş voor Koray Günter Göztepe
68' Wissel Göztepe Wissel Lasse Nielsen voor Nazım Sangaré Göztepe
72' Wissel Antalyaspor Wissel Jakub Kałuziński voor Erdal Rakip Antalyaspor
82' Wissel Göztepe Wissel İsmail Köybaşı  voor Djalma Silva Göztepe
84' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Erdoğan Yeşilyurt Antalyaspor
85' Wissel Antalyaspor Wissel Ramzi Safuri voor Moussa Djenepo Antalyaspor
85' Wissel Antalyaspor Wissel Emrecan Uzunhan voor Veysel Sarı Antalyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Antalyaspor - Göztepe
Opstellingen Antalyaspor - Göztepe
De opstellingen van Antalyaspor en Göztepe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Antalyaspor gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Göztepe zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Alexsandro de Souza
Voorbeschouwing Antalyaspor - Göztepe

Antalyaspor en Göztepe treffen elkaar in de 1e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Zorbay Küçük en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Super Lig seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Antalyaspor en Göztepe in de Super Lig vond plaats op 9 januari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Göztepe. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Göztepe favoriet. 6 keer wist de ploeg van Antalyaspor te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Antalyaspor. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.