Nabeschouwing Antalyaspor - Hatayspor (3-2) || Super Lig 2024/2025

Zondag 25 augustus 2024 - 20:45 uur

In de Super Lig 2024/2025 neemt Antalyaspor het zondag 25 augustus 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Hatayspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Antalya Stadyumu in Antalya.

Via de Antalyaspor - Hatayspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antalyaspor - Hatayspor (3-2)

Het Super Lig duel tussen Antalyaspor en Hatayspor is onder leiding van scheidsrechter Atilla Karaoğlan geëindigd in een 3-2 overwinning voor Antalyaspor. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 26 minuten. Carlos Strandberg maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Hatayspor vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Hatayspor vergrootte in de 32e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Carlos Strandberg op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 44e minuut was de ideale kans voor Antalyaspor om te scoren. Ramzi Safuri was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 0-2 bleef.

In de 51e minuut werd Guy-Marcelin Kilama van Hatayspor met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Hatayspor het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 60e was het Antalyaspor dat op voorsprong kwam te staan na een goal van Thalisson Kelven. Na 66 minuten was de spanning weer terug in de wedstrijd nadat Moussa Djenepo de gelijkmaker maakte en de stand daarmee op 2-2 zette. Het lukte Antalyaspor in de 94e minuut toch nog om weer op voorsprong te komen. Het was Braian Samudio die de 3-2 wist te maken.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Atilla Karaoğlan bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Antalyaspor.

LIVE Antalyaspor - Hatayspor 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antalyaspor - Hatayspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Penalty Hatayspor Penalty Carlos Strandberg Hatayspor 0-1
32' Doelpunt Hatayspor Doelpunt Carlos Strandberg met assist van Joelson Fernandes Hatayspor 0-2
35' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor Abdulkadir Parmak Hatayspor
44' Penalty gemist Antalyaspor Penalty gemist Ramzi Safuri Antalyaspor
46' Wissel Antalyaspor Wissel Adolfo Gaich voor Emre Uzun Antalyaspor
46' Wissel Antalyaspor Wissel Jakub Kałuziński voor Ramzi Safuri Antalyaspor
46' Wissel Antalyaspor Wissel Sander van de Streek voor Soner Dikmen Antalyaspor
47' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor Cemali Sertel Hatayspor
51' Rode kaart Hatayspor Rode kaart voor Guy-Marcelin Kilama Hatayspor
55' Wissel Hatayspor Wissel Cengiz Demir voor Abdulkadir Parmak Hatayspor
56' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Sander van de Streek Antalyaspor
60' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt Thalisson Kelven met assist van Jakub Kałuziński Antalyaspor 1-2
64' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Thalisson Kelven Antalyaspor
66' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt Moussa Djenepo met assist van Jakub Kałuziński Antalyaspor 2-2
66' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Amar Gerxhaliu Antalyaspor
71' Wissel Hatayspor Wissel Jonathan Okoronkwo voor Carlos Strandberg Hatayspor
72' Wissel Hatayspor Wissel Rigoberto Rivas voor Joelson Fernandes Hatayspor
74' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Jakub Kałuziński Antalyaspor
76' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor Kamil Ahmet Çörekçi Hatayspor
87' Wissel Hatayspor Wissel Kerim Alıcı voor Kamil Ahmet Çörekçi Hatayspor
87' Wissel Hatayspor Wissel Armin Hodzic voor Funsho Bamgboye Hatayspor
92' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor Burak Yılmaz Hatayspor
92' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor Armin Hodzic Hatayspor
94' Penalty Antalyaspor Penalty Braian Samudio Antalyaspor 3-2
95' Wissel Antalyaspor Wissel Bahadır Öztürk voor Moussa Djenepo Antalyaspor
100' Kerim Alıcı Hatayspor
95' Wissel Antalyaspor Wissel Ramazan Efecan Gülerce voor Erdal Rakip Antalyaspor
101' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor Jonathan Okoronkwo Hatayspor
Video hoogtepunten en samenvatting Antalyaspor - Hatayspor
Opstellingen Antalyaspor - Hatayspor
De opstellingen van Antalyaspor en Hatayspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Antalyaspor gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Hatayspor zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Alexsandro de Souza
Voorbeschouwing Antalyaspor - Hatayspor

Antalyaspor en Hatayspor treffen elkaar in de 3e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Atilla Karaoğlan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Antalyaspor en Hatayspor in de Super Lig vond plaats op 21 april 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Antalyaspor. Op basis van de afgelopen 8 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Antalyaspor als Hatayspor wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Winst Antalyaspor 3
Winst Hatayspor 3
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Antalyaspor op een 18e positie staat, terwijl we Hatayspor terugvinden op de 16e plaats.