Nabeschouwing Besiktas - Sivasspor (2-0) || Super Lig 2024/2025

Zondag 1 september 2024 - 20:45 uur

In de Super Lig 2024/2025 neemt Besiktas het zondag 1 september 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sivasspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Beşiktaş Park in Istanbul.

Via de Besiktas - Sivasspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Besiktas - Sivasspor (2-0)

Het Super Lig duel tussen Besiktas en Sivasspor is onder leiding van scheidsrechter Direnç Tonusluoğlu geëindigd in een 2-0 overwinning voor Besiktas. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 27 minuten. Ciro Immobile maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Beşiktaş vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Laat in de wedstrijd wist Beşiktaş opnieuw te scoren. In de 89e minuut was het Gedson Fernandes die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Beşiktaş.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Besiktas.

LIVE Besiktas - Sivasspor 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Besiktas - Sivasspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor Ciro Immobile Beşiktaş
25' Arthur Masuaku Beşiktaş
27' Penalty Beşiktaş Penalty Ciro Immobile Beşiktaş 1-0
41' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor Murat Paluli Sivasspor
44' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor Uğur Çiftçi Sivasspor
59' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor Al-Musrati Beşiktaş
62' Wissel Beşiktaş Wissel Semih Kılıçsoy voor Ernest Muçi Beşiktaş
67' Wissel Sivasspor Wissel Keita Baldé voor Azizbek Turgunboev Sivasspor
72' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor Milot Rashica Beşiktaş
73' Wissel Beşiktaş Wissel Mustafa Erhan Hekimoğlu voor Ciro Immobile Beşiktaş
73' Wissel Beşiktaş Wissel Cher Ndour voor Mutassim Al Musrati Beşiktaş
78' Wissel Sivasspor Wissel Samuel Moutoussamy voor Jan Biegański Sivasspor
88' Wissel Sivasspor Wissel Emrah Başsan voor Alex Pritchard Sivasspor
89' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt Gedson Fernandes Beşiktaş 2-0
89' Wissel Sivasspor Wissel Bekir Turaç Böke voor Uroš Radaković Sivasspor
94' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor Rey Manaj Sivasspor
92' Wissel Beşiktaş Wissel Onur Bulut voor Milot Rashica Beşiktaş
92' Wissel Beşiktaş Wissel Emirhan Topçu voor Rafa Silva Beşiktaş
91' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor Ali Şaşal Vural Sivasspor
95' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor Noah Sonko Sundberg Sivasspor
94' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor Emirhan Topçu Beşiktaş
Video hoogtepunten en samenvatting Besiktas - Sivasspor
Opstellingen Besiktas - Sivasspor
De opstellingen van Besiktas en Sivasspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Besiktas gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sivasspor zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Bülent Uygun
Voorbeschouwing Besiktas - Sivasspor

Besiktas en Sivasspor treffen elkaar in de 4e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Direnç Tonusluoğlu en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Besiktas en Sivasspor in de Super Lig vond plaats op 28 januari 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sivasspor. Op basis van de afgelopen 36 duels tussen beide ploegen is Besiktas favoriet. De thuisploeg wist 18 keer te winnen, terwijl Sivasspor slechts 12 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Besiktas 18
Winst Sivasspor 12
Gelijkspel 6
Totaal 36

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Besiktas op een 5e positie staat, terwijl we Sivasspor terugvinden op de 8e plaats.