Nabeschouwing Bodrumspor - İstanbul Başakşehir (0-1) || Super Lig 2024/2025

Zaterdag 14 september 2024 - 19:00 uur

In de Super Lig 2024/2025 neemt Bodrumspor het zaterdag 14 september 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen İstanbul Başakşehir. De wedstrijd wordt gespeeld in Bodrum İlçe Stadı in Bodrum.

Via de Bodrumspor - İstanbul Başakşehir live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bodrumspor - İstanbul Başakşehir (0-1)

Het Super Lig duel tussen Bodrumspor en İstanbul Başakşehir is onder leiding van scheidsrechter Zorbay Küçük geëindigd in een 0-1 overwinning voor İstanbul Başakşehir. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Fredy in de 59e minuut, waardoor Bodrumspor met een man minder kwam te staan. In de 75e minuut moest Dimitrios Pelkas van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Zorbay Küçük een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest İstanbul Başakşehir verder met een speler minder. De eerste goal werd pas ver in de tweede helft in de 91e minuut gemaakt door Léo Duarte waardoor İstanbul Başakşehir met 0-1 aan de leiding kwam.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Zorbay Küçük, waardoor İstanbul Başakşehir de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Bodrumspor - İstanbul Başakşehir 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bodrumspor - İstanbul Başakşehir teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Wissel Bodrumspor Wissel Taulant Seferi voor Ege Bilsel Bodrumspor
59' Rode kaart Bodrumspor Rode kaart voor Fredy Bodrumspor
63' Wissel Bodrumspor Wissel Ahmet Aslan voor George Pușcaș Bodrumspor
66' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel Dimitrios Pelkas voor João Figueiredo İstanbul Başakşehir
75' Rode kaart İstanbul Başakşehir Rode kaart voor Dimitrios Pelkas İstanbul Başakşehir
76' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel Davidson voor Serdar Gürler İstanbul Başakşehir
76' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel Miguel Crespo voor Berkay Özcan İstanbul Başakşehir
85' Wissel Bodrumspor Wissel Haqi Osman voor Zdravko Dimitrov Bodrumspor
86' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel Léo Duarte voor Olivier Kemen İstanbul Başakşehir
91' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt Léo Duarte met assist van Berat Ayberk Özdemir İstanbul Başakşehir 0-1
Video hoogtepunten en samenvatting Bodrumspor - İstanbul Başakşehir
Opstellingen Bodrumspor - İstanbul Başakşehir
De opstellingen van Bodrumspor en İstanbul Başakşehir zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bodrumspor gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en İstanbul Başakşehir zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Coach İsmet Taşdemir
Voorbeschouwing Bodrumspor - İstanbul Başakşehir

Bodrumspor en İstanbul Başakşehir treffen elkaar in de 5e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Zorbay Küçük en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Bodrumspor en İstanbul Başakşehir elkaar treffen in de Super Lig.

Winst Bodrumspor 0
Winst İstanbul Başakşehir 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bodrumspor op een 14e positie staat, terwijl we İstanbul Başakşehir terugvinden op de 5e plaats.